Въпрос относно качване или сваляне на килограми

09.08.10
18:11

Здравейте, аз съм Димитър на 16 години съм, висок съм 172 и тежа 55 кг. Миналата  година спрях сякакви видове тренировки за цяла година защото си счупих на 2 пъти крака и 1 път ръката. Не ограничих никакво ядене и от 50 кг станах на 65 естествено само излишни мазнини натрупани предимно в корема. Преди 3 месеца започнах да се ограничвам в храната - ям хляб вита, малко въглехидрати, чисто месо, риба, никакво олило и т.н. Започнах да тренирам киокушин карате и фитнес като тренрирах 5 пъти в седмицата и 2 дена почивах (събота и неделя). Сега лятото няма тренировки по карате и тези 3 дена карам колело по 40 км на ден. И така свалих 10 кг, но не само от корема а и от ръцете (което е напълно нормално) обиколката при бицепса ми беше 35 и падна на 30, което ме притесни много и реших да се допитам до вас дали не е време да увелича бъглехидратите защото чуствам и че самата сила ми намалява. Да но корема все още не съм го изчистил напълно и ме е страх след като увелича въглехидратите да не се качи и мазнина и там? Ето мои снимки от преди и сега
http://store.picbg.net/pubpic/98/95/2878d7ec627c9895.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/1B/48/46a8f682add51b48.JPG

Темата беше редактирана от Sno0k3r на 09.08.10 18:13.

09.08.10
22:41

Ти си на 16 не се занимавай с диети.Яж стабилно,без боклуци и си тренирай.Имаш нужда от кг,за диети има време като минеш 25-30г.

10.08.10
19:52

Да но като си ям стабилно ще се изчисти ли корема? Въпроса ми е дали да не се ограничавам докато не се изчисти и после да увелича въглехидратите, за да натрупам чиста маса? Или той ще се изчисти и само при тренировките?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1