Вредно ли е да се взимат следните добавки от 17 годишен?

10.08.10
21:50

Добър вечер! На 17 съм и имам няколко въпроса към вас.
За годините си имам кажи-речи нормални пропорции, не съм дебел, но не съм и ‘’оформен’‘. Общо взето за сега съм оставил природата да си върши работата и не се занимавам с кой знае какъв физически труд или фитнес освен евентуално футбол с приятели, колело и общо взето обичайните неща.

Сега обаче, след около седмица заминавам на море. И мисля да започна да взимам една от добавките на баща ми или по-точно San Vault. Не съм много наясно какво точно представлява, четох из интернет, че се води нещо като креатин. Въпроса ми е, понеже нищичко не разбирам от добавки, ще има ли проблем да взимам от въпросната добавка и ако не, с какви упражнения да я комбинирам?

АН

10.08.10
22:14

Значи, изпиваш целия san vault наведнъж, точно преди да тръгнете за морето. Ще си качил поне 5 кг, когато стигнете. Трябва да ядеш много картофи и кисело зеле обаче. А фъстъците биха ускорили ефекта. Успех!

10.08.10
22:59

Питам като човек, предположих, че би трябвало да се види определен ефект ако се приема в нормални дози за седмица.
В крайна сметка на тия години се предполага, че метаболизма работи на високи обороти.. Споменах,че нищичко не разбирам и за това очаквах някой да даде адекватен отговор, не веднага някой да тръгне да се джавка понеже и хабер си нямам от въпросните суплементи....

АН

10.08.10
23:05

Напиши в www.google.bg san vault

11.08.10
11:01

Нека ти помогна да не си тормозиш пръстите http://lmgtfy.com/?q=san+vault

Мнението беше редактирано от hardrlz на 11.08.10 11:02.

11.08.10
13:06

начи викаш за една седмица да се подготвиш за морето???:))))

11.08.10
15:27

не хаби добавките на баща ти - бая пари се е изръсил за това. за седмица .... де да ставаше нещо, но ако успееш, след 3-4 месеца занимания си готов за олимпията ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1