11.08.10
12:11
Здравей форум. Имам един малък проблем при тренирането и се надявам да ми помогнете. Също така се извинявам, ако има подобна тема.
Проблема е следния, като тренирам гърди или гръб ръцете ми много бързо се изморяват, напомпват се много и по средата на второто упражнение не мога да напрегна гърдите или гърба както трябва. Почнах преди 2 седмици редовно да ходя на фитнес, и все още тренирам с доста леки тежести.
11.08.10
12:17
Когато тренираш даден мускул, мисли само за него. Усещай го как работи. Опитвай се да го контролираш само него. Потренирай още 2 месеца и ще оправи всичко от самосебе си.
Нормално но виж дали правиш упражнениата правилно защото и това моге да е причината.
Мерси за бързите отговори. Ако почна да тренирам ръцете два пъти в седмица примерно понеделник и петък (сега тренирам гръб/трицепс понеделник и гърди/бицепс петък) дали ще има ефект или не е нужно?
11.08.10
12:31
Прави кръгови поне още месец - два. След това прецени сам как да тренираш. Ръцете порасват от тежки лег, тяга, набиране, кофи и клек. Наблегни на тези упражения за да не се откажеш след 2-3 седмици.