11.02.05
01:13
Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=39029#39029
——————
не знам дали точно тук трябваше да го напиша но искам да питам за инжекциите B12 закво се боцкат странични ефекти нещо има ли?
02.04.05
23:10
B12 е водноразтворим витамин и като се пие орално си има една горна граница на усвояване,която я няма при инжекцийте.
Зависи какъв е витамина Б12. Има такива орални “версии” при които се усвоява в много голям процент.. но са и по-скъпи. В БГ незнам дали се продават.
04.04.05
11:16
Може ли малко повече инфо за б12, странични ефекти, как се приема, има ли резелтат?
не претендирам да съм експерт, но от това,което съм попрочел мога да кажа, че да боцкаш само В12 няма особена файда
На мен по едно време ми бяха докарали едни Б12 на хапчетана на неква чужда фирма и да ти кажа не виждах кой знай какъф ефект само дето пикнята ми стана една такава искрящо жълта :D като лимонада и миришеше странно.
Сега зна4и B12 е единствения витамин коити се бие.Страни4ни ефекти може акне да се появи други об6то взето няма то е витамин не няква стра6на химия.Полза има но не мноо голяма.Доза на седмица по 3 броя 1000 гами сас фолиева киселина.Има малко пове4е сила и малко по голям апетит има6.