11.08.10
16:45
Здравейте!
Отново пише типичния ектоморф 185/66 , бърз метаболизъм и т.н.Първият ми въпрос е следният : Че съм слаб- слаб съм , но поне сила имам - вдигам колкото приятели, които са с 10-15 кг повече от мен и се занимават от доста време с фитнес.Но проблемът ми е в това , че не знам точно как рационално да използвам силата,защото имам чувството че си седя на едно място и не мърдам.Да правя ли по тежки тренировки или по леки като само за последна серия слагам макс ?
Другият ми въпрос е : събрах малко пари и се надъхах да си взема някаква добавка. Чудя се между Азотен бустер , аминокиселини или да направя комбинация от Креатин , глутамин и протеин. Дайте и вие някакви съвети, пък може и да ми препоръчате други продукти.
Благодаря предварително
11.08.10
19:28
Заеби добавките и си направи режим. Само с блъскане не става, трябва и акъл.
Инвестирай в хляб, ориз, макарони, спагети, яйца, пилешко и т.н. Яж обилно по 5-6 пъти на ден, поне 3500-4000 kcal дневно. Зарежи ги тия азотни бустери, глутамини, креатини. Купи си един качествен протеин на оптимум нутришън примерно и/или казеин. Не прекалявай с тренировките и 2-3 пъти седмично стига. Ако ги спазваш тия неща нямам как да не започнеш да качваш килограми. Започни една ВВД, избягвай коли, торти..., яж от горе посочените неща.
Някой като ми каже,че бил екто не знам си какво си и вече ми става смешно. Започни да ядеш като трениращ мъж, не претренирвай и съвсем скоро ще имаш резултати.
Момче! Серия от максове не се прави.То максът затова е макс,щото е само единичен опит и показва колко си силен. А може да си много силен,ама като нямаш ръка 38-40,все едно нищо не си :)
казано от flexman_adlct на 11.08.10, 19:33:
Инвестирай в хляб, ориз, макарони, спагети, яйца, пилешко и т.н. Яж обилно по 5-6 пъти на ден, поне 3500-4000 kcal дневно. Зарежи ги тия азотни бустери, глутамини, креатини. Купи си един качествен протеин на оптимум нутришън примерно и/или казеин. Не прекалявай с тренировките и 2-3 пъти седмично стига. Ако ги спазваш тия неща нямам как да не започнеш да качваш килограми. Започни една ВВД, избягвай коли, торти..., яж от горе посочените неща.
Някой като ми каже,че бил екто не знам си какво си и вече ми става смешно. Започни да ядеш като трениращ мъж, не претренирвай и съвсем скоро ще имаш резултати.
Не, КРАЙНО НЕИЗГОДНО е да си вземе протеин на ON
12.08.10
05:57
Комбинациата е много добра.Можеш да си потърсиш суроватъчен протеин за качване на маса,но да е на хубава марка,а не някой евтин.Най-хубавите продукти са на Nutrend,Nutrim,Super man.Има и други хубави марки,но изборът си е твой.Успех!
Мнението беше редактирано от bodybuilding mania на 12.08.10 05:57.
12.08.10
06:06
казано от bodybuilding mania на 12.08.10, 05:57:
Nutrim
:D :D :D Точно пък нутрим е най-добрият,особено проголд.
казано от bodybuilding mania на 12.08.10, 05:57:
Комбинациата е много добра.Можеш да си потърсиш суроватъчен протеин за качване на маса,но да е на хубава марка,а не някой евтин.Най-хубавите продукти са на Nutrend,Nutrim,Super man.Има и други хубави марки,но изборът си е твой.Успех!
Пич, спри да ръсиш бисери навсякъде и вземи попрочети малко.
Мнението беше редактирано от velislavs на 12.08.10 06:23.
12.08.10
10:19
Добре благодаря за мненията. Ще пробвам с някой добър протеин