Въпрос относно сваляне?

11.08.10
18:26

Здравейте, поради доста причини водих застоял начин на живот 5 месеца. След каето реших да влезна във форма отново бях отслабнал доста - 86кг. 183 съм висок.След което почнах да тренирам и да качвам не успях да постигна целта си 120кг. но заковах на 100кг. като осъзнах, че само с ядене и добавки няма как да кача и грам повече реших да поизчистя за един месец на НДВ и кардио след всяка тренировка 4 пъти седмично успях да изчистя 5.5кг сега съм 94.5кг. Доста орилефих но така и не се изчисва долната част на корема само тя остана. Въпроса ми е ако прадължа с НДВ и добавя л-карнитин и йохимбе и тренирам корема сутрин на гладно дали ще има резултат?

11.08.10
19:38

Да,би трябвало.Можеш да пробваш с продължително бягане и къси спринтове.Също преди да тренираш корема сутрин,взимай на гладно малко черен шоколад ;).Успех!!!

12.08.10
09:56

казано от Ivan_bd на 11.08.10, 18:26:

Здравейте, поради доста причини водих застоял начин на живот 5 месеца. След каето реших да влезна във форма отново бях отслабнал доста - 86кг. 183 съм висок.След което почнах да тренирам и да качвам не успях да постигна целта си 120кг. но заковах на 100кг. като осъзнах, че само с ядене и добавки няма как да кача и грам повече реших да поизчистя за един месец на НДВ и кардио след всяка тренировка 4 пъти седмично успях да изчистя 5.5кг сега съм 94.5кг. Доста орилефих но така и не се изчисва долната част на корема само тя остана. Въпроса ми е ако прадължа с НДВ и добавя л-карнитин и йохимбе и тренирам корема сутрин на гладно дали ще има резултат?

Пробввай въглехидратна  ротация

12.08.10
10:16

Голямо ЗА за ротацията

12.08.10
10:39

Ще пробвам с ротацията, мерси за съветите.

АВ

12.08.10
14:47

По отношение на свалянето всичко е до разход на калории, помпането на пресата само ще увеличи размера на талията просто защото коремните мускули ще започнат да нарастват.

13.08.10
21:13

казано от Ангел Василев Тодоров на 12.08.10, 14:47:

По отношение на свалянето всичко е до разход на калории, помпането на пресата само ще увеличи размера на талията просто защото коремните мускули ще започнат да нарастват.

Вярно е че всичко е разход на калории продължавай с НВД щом се изчистваш,относно долана част варианта е бягането но то гори много мускул.Сутрин на гладно си прави кардиото и корема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1