Hemavol

12.08.10
08:44

Този продукт гледам във форума е дискутиран доста отдавна в една тема на Сашо за самият агматин, и от там никой нищо. В момента е на промоция в фитнес1, и съм почти решен да го пробвам. Бустерите са любимата ми добавка и без тях не тренирам :). Има ли някой да е пробвал продукта и да си даде мнението? Съставките са малко на брой с големи дози :) което е добре. И в бб.ком не намирам никакви мнения за продукта.

12.08.10
09:35

Привет. В темата на Фитнес 1, дето е промотиран продукта има към 7-8 ревюта, не знам дали си ги погледнал. Иначе продукта изглежда добър, гледаш, четеш, преценяваш и решаваш.

12.08.10
09:51

казано от FINISH FIRST на 12.08.10, 09:35:

Привет. В темата на Фитнес 1, дето е промотиран продукта има към 7-8 ревюта, не знам дали си ги погледнал. Иначе продукта изглежда добър, гледаш, четеш, преценяваш и решаваш.

а мерси не я бях видял темата изобщо! четенето почна...

12.08.10
11:56

djordje - и аз му бях хвърлил око навремето, но в последствие се отказах. Ревютата му са добри повечето.
Няма стимуланти вътре, а аз обичам освен яко пъмп , да има и енергия и фокус. Hemavol e нещо като Plasmajet.
Plasmajet съм пил и не бих повторил.

12.08.10
12:13

Точно по тая причина мисля да го пия и аз, единствения азот без капка стимуланти.

12.08.10
13:02

Чел съм много положителни коментари за него из американските форуми. И аз бих го пробвал.

BO

12.08.10
14:20

Пил съм мостра от него, усетих го до някаква степен, но смея да твърдя, че домашния ми пре-уоркаут стак по-добре ми действа въпреки, че се покриват някой съставки(Citruline-malate, Agmatine и Geranium extract).

12.08.10
16:49

точно с това че формулата е проста ме грабна! Днеска го взех, и вече изпих първата доза. Адското напомпване. Не може да се сравни с нито един бустър дето съм пил. А пил съм: Jack3d, Pre Surge Unleashed, White Flood, Xplode. Дава доста сила и издържливост. Нямо го този фокус и замаяност както от джекд, но аз точно това и търся. Чисто напомпване без да съм надрусан като на 15 кафета! Надявам се със всека доза ефекта да се увеличава. За сега съм много доволен.

26.08.10
20:51

И аз го пробвах вече 3 тренировки, страшно напомпване, може би по-добро от това, което имах с Анимал Пъмп преди години, което е супер.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 26.08.10 20:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1