Сваляне на няколко кила :D!

12.08.10
15:29

Значи аз съм на 16 и съм 1,70 , 69 кила искам още да сваля обаче с НВД почнах от вчера може ли да се яде така при НВД.
значи за мен сутринта през лятото е в 15:30.
Сутрин: леща (да си набавя въглехидратите за деня и после никакви)
и след това яйца, зеленчуци, салати, и месо. това е моля да ми отговорите :P

Потърси повече информация.
Първо - на 16 си, имаш нужда от хубава храна.
Добре си се ориентирал със яйцата и месото, зеленчуците са гарнитура към тях:)
Виж, закуската ти не е добра. Зависи какъв сорт леща е, но като цяло не е най-добрия източник на въглехидрати, плюс че е хубаво точно на закуска да приемеш белтък, по-качествен от растителния :)
Гледай да хапваш често. И пий вода. Спортуваш ли нещо?
На тази възраст е достатъчно да се стараеш да нямаш всекидневно разни чипсове, готови продукти, кола и тн. Да се движиш повече.

ПП: това че ставаш толкова късно, значи ли че лягаш в малките часове?

12.08.10
16:04

Благодаря за отговора, ами често си хапвам на 2 - 3 часа си хапвам, обаче искам да те попитам въглехидратите с коя храна да си ги набавям и всеки ден ли трябва.. Не тренирам, но се случва да вървя доста понякога до дискотеката до кафетата.. е това ще е до 18 щото после взимам книжка :D :P

Дано ти дойде бързо акъла в главата:)))
Точно от движение имаш нужда и то не такова, за да идеш на кафе и там да висиш 2 часа с цигара в уста:)
Въглехидрати: пълнозърнест хляб и макарони, кафяв ориз, по-рядко картофи. Сутрин овесени ядки. Разгледай таблицата с храните

И какво? Като вземеш книжка и това движение няма да го има? От вас в колата и хайде на кафе? :)

12.08.10
16:14

Ами не, те са ми писнали, но е толкова голяма скука, че няма какво да се прави..
Аз като си взема книжката си е друг въпрос тогава за начало цяла бг ще обиколя да си видя познатите :P
Ии по темата.. горе долу за колко време се сваля килограм и на колко килограма ще ми излезнат плочките уформени са ама имам съвсем леко коремче :P

12.08.10
16:41

Мой съвет е първо да си оправиш схващането за ден и нощ :D През деня се яде и спортува, през нощта се почива.

12.08.10
17:06

Плочки без спорт и правилно хранене едва ли ще изкараш освен ако нямаш някаква невероятна генетика :D тръгни на фитнес или тичай в парка тия кафенета и дискотеки ги махни само си тровиш здравето лягай си нормално и ставай нормално прочети в сайта за храненето айде успех.

12.08.10
21:49

казано от kokooooooo на 12.08.10, 16:14:

Ами не, те са ми писнали, но е толкова голяма скука, че няма какво да се прави..
Аз като си взема книжката си е друг въпрос тогава за начало цяла бг ще обиколя да си видя познатите :P
Ии по темата.. горе долу за колко време се сваля килограм и на колко килограма ще ми излезнат плочките уформени са ама имам съвсем леко коремче :P

Шесте плочки излизат на около 9-10 % телесни мазнини, ама ти колко си един Господ знае :) Ако да речем си сега на 15% имаш около 3-4 кг мазно да свалиш за да се покажат, само че като почнеш да сваляш няма да сваляш само мазно :)

17.08.10
20:55

казано от Egoist на 12.08.10, 21:49:

Шесте плочки излизат на около 9-10 % телесни мазнини, ама ти колко си един Господ знае :) Ако да речем си сега на 15% имаш около 3-4 кг мазно да свалиш за да се покажат, само че като почнеш да сваляш няма да сваляш само мазно :)

Не е задължително, когато имаш 10% мазнини да имаш 6 плочки... Аз от 3 месеца насам (вече 4-ти карам) съм свалил 23 килограма (много е знам но повярвайте ми истина е) със сигурност нямам 10% или по-малко мазнини, обаче имам 6 плочки. Зависи си от структурата на човека и разпределението на мазнините в тялото.

17.08.10
22:06

казано от Alexandre на 17.08.10, 20:55:

Не е задължително, когато имаш 10% мазнини да имаш 6 плочки... Аз от 3 месеца насам (вече 4-ти карам) съм свалил 23 килограма (много е знам но повярвайте ми истина е) със сигурност нямам 10% или по-малко мазнини, обаче имам 6 плочки. Зависи си от структурата на човека и разпределението на мазнините в тялото.

Браво. Евала, аферим, братле , ама не помагаш с нищо на автора на темата.
Та на колко процента си ти в момента ?

18.08.10
11:10

казано от Egoist на 17.08.10, 22:06:

казано от Alexandre на 17.08.10, 20:55:

Браво. Евала, аферим, братле , ама не помагаш с нищо на автора на темата.
Та на колко процента си ти в момента ?

Процентът телесни мазнини, когато бях 80 килограма преди 2-3 седмици бяха 16… сега не знам колко са...
Прав си с нищп не помогнахме на автора.. Извинявам се.. По темата: Ако искаш да свалиш килограми, колкото и да са те, задължително трябва да има движение... Най-добре е 2 пъти в седмицата да тичаш, 3 дни например на фитнес, упражнявайки различни мускулни групи. По този начин ще изгориш мазнини (разбира се повечето свалени килограми ще са вода, но тичайки и хотейки на фитнес няма да загубиш мускула) и ще можеш да запазиш мускулната маса. Няма как да свалиш само от едно място... искаш да свалиш корема, трябва да го направиш с идеята, че всички други мерки ще паднат (ръце, крака и така нататъка) Това е съвета от мен... Тичане, фитнес, малко по = строг хранителен режим :)
Айде със здраве и ще чакам резултати :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1