Пукащо рамо

12.08.10
12:57

Здравейте.
Днес като правих флайс, в 3-та серия, рамото ми изпука жестоко и все едно дясната ми ръка отказа и дъмбела падна върху мен. Ръката успя да го забави колкото да не ми счупи ребрата. След това усещах остра болка за 5 мин., след което болката се усещаше само когато рамото ми е опряно в главата и съвсем малко като правя бицепс (на Скот с крив лост).

Ако някой има някакви идеи какъв може да е проблема да казва. Смятам следващия път да пробвам отново с малки тежести и да видя дали отново ще изпука и ако го направи ще се консултирам с лекар.

12.08.10
15:35

Може би не си загрял?Може да е било схващане на мускула.И при мен се е случвало.!

12.08.10
15:49

И аз мисля, че не си загрял хубаво и директно на голяма тежест си отишъл. Раменната става е най-подвижната в човешкото тяло, но затова пък е и най-ранимата. Много си пази раменете и винаги загрявай хубаво.

12.08.10
17:23

по принцип доста добре си загрявам преди всяка тренировка, а и преди флайса правих лежанка и мисля че би трябвало да съм загрял добре и от нея. Колкото до килограмите, не бях прекалявал. Достатъчно за да направя 10 повторения и да чувствам че мога още 2 :)

03.09.10
22:56

Взимай Витамин С, и трябва да ти мине, или отиди на уртопед. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1