Проблем с палците

VA

16.07.10
17:39

Здравейте, неска играх спаринг (бокс) без каски и си ударих и 2та палеца. Бях с некви гадни ръкавици, защото нямах възможност да позлвам моите (дадох ги на един фр снощи а той забрави неска да ми ги върне) но и с тях ми се е случвало. Сега доста ме болят и по всичко личи че ще изтърва фитнеса близките 1-2 дена ако не и повече... Можете ли да ми кажете как да ги тртирам гадинките нещо лед тва онова :D
Изглежда все едно пак са набити :S
на лекар няма смисъл да ходя, това ми се е случвало доста често и когато тренирах баскет (на безименния и средния пръст)...

АН

16.07.10
18:36

Да не си му бъркал в очите? Пък и не мога да си представя как ще си удариш палците. Смятай, ако някой те нападне.

16.07.10
19:10

казано от cecowe на 16.07.10, 18:36:

Да не си му бъркал в очите? Пък и не мога да си представя как ще си удариш палците. Смятай, ако някой те нападне.

Ще му изкара очите с палеца

VA

16.07.10
19:15

Когато удъра мине през гарда, понякога палеца който стърчи се закача за ръката на другия и така леко се набива.... Не съм ви молил да коментирате как се е случило а какво да правя за да ми мине по-бързо ;)

Мнението беше редактирано от Vask0 на 16.07.10 19:15.

АН

16.07.10
19:17

Значи не удряш правилно. Оправи си техниката.

Трябва му време на палеца. Специално травмите на пръстите на ръцете минават много бавно, но зависи каква е контузията.

Мнението беше редактирано от Анонимен на 16.07.10 19:18.

VA

16.07.10
20:34

Бях с кофти ръкавици както казах, някакви такива издълбани отвътре с моите само в началото 1 път получих такава контузия а сега за малко спаринг 2та палеца заминаха... Отделно че на тези ръкавици палците им стърчаха повече. Като си взема ръкавиците от моя фр ще ги пробвам върху него да са сеща по-навреме да ги връща :D

13.08.10
07:29

@ Vask0 за следващата спаринг тренировка си купи бинтове за бокс и се научи как да ги увиваш околу пръстите и най-вече околу палеца, защото той e от най-уязвимите места на ръката при бокс. Бинтовете предпазват както самата ръка така и ръкавицата от вмирисване и късане. Успех и се възстановяваи бързо. ;)

Мнението беше редактирано от cool`man на 13.08.10 17:30.

АВ

13.08.10
11:50

Почивка и без ръкоблажие. Взимай предпазни мерки да не ти станат хронични тия травми.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1