Сваляне на пет-шест килограма

11.08.10
20:24

Здравейте !
Аз сьм 165 см и тежа 61 кг . Целта ми е да сваля 5-6 килограма . Вечер преди лягане правя кардио тренировки , скачане на вьже , коремни преси , клякания и т.н. Накрая правя стречинг (ако има значение) . Искам да си направя режим от 3 ядения на ден , но незнам какво да ям сутрин , обед и вечер . Гледам да се ограничавам от чипсове , сладки и тем подобни .
Мерси на отзовалите се :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 13:21.

АН

11.08.10
21:45

Може да е от храненето. НВД

12.08.10
05:40

Опитай с бягане и диета.Сутрин 1-2 яица и овесени ядки с мед и плод (по избор).На обед ориз със зеленчуци и препечена филийка.Вечер пилешки гърди или друго месо по избор.Успех.

Увеличи храненията още. Задължително яж пред/след тренировка.
Яж възможно по-чиста (да не е консервирана, пакетирана или доста преработена, както и сладка, вафли, кексове и тн) храна: всякакви видове меса, риба, яйца, млечни (по-малко ако са купешки), полезни мазнини, ядки; като добавка големи салати.
Мъж или жена си. До сега как си се хранил/а?
А за това какво да ядеш сутрин/обед/вечер слушай тялото си, защото на мен често ми се случва от рано да заръпам пържолата:)

12.08.10
05:48

Опитай с бягане и диета.Сутрин 1-2 яица и овесени ядки с мед и плод (по избор).На обед ориз със зеленчуци и препечена филийка.Вечер пилешки гърди или друго месо по избор.

Мнението беше редактирано от bodybuilding mania на 12.08.10 05:48.

12.08.10
08:33

Жена сьм . Относно яденето ми преди , доста нездравословно и рядко ...
И затова искам да си направя режим .
Така както чета по вашите мнения , сутрин трябва да приемам малка доза протейн и повечко “бавен” вьглехидрат , обед повечко “бьрз” вьглехидрат и вечер главно протейн . Така ли да разбирам , образно казано ?

Мнението беше редактирано от r3s1s74nc3 на 12.08.10 09:00.

12.08.10
09:54

казано от r3s1s74nc3 на 12.08.10, 08:33:

Жена сьм . Относно яденето ми преди , доста нездравословно и рядко ...
И затова искам да си направя режим .
Така както чета по вашите мнения , сутрин трябва да приемам малка доза протейн и повечко “бавен” вьглехидрат , обед повечко “бьрз” вьглехидрат и вечер главно протейн . Така ли да разбирам , образно казано ?

Разгледай женските дневници там има режими и то добре структурирани

Протеин ;)
Хубаво е да имаш на всяко хапване, поне на основните ти такива.
А вида на въглехидратите най-вече зависи от това дали е преди или след тренировка храненето или пък по кое време на деня. Хубаво е вечер да ограничиш приема им, макар че доколкото разбирам ти тренираш именно вечер?
Бавни преди тренировка, бързи - след. На колко години си? Хубаво е, че си решила да промениш нездравословното си хранене-това си е голяма стъпка. Останалото постепенно :)
Експериментирай и виж кое как ти действа

12.08.10
16:34

на 21 год сьм . Нямам вьзможност да тренирам по друго време . Рано сутрин трьгвам на работа и кьсно се пребирам ...
Ако си правя за закуска - 2 филийки с разбити яйца вьрху тях , добре ли е като комбинация ?
За обяд мисля да си правя ориз с ... незнам какво :) и да си го нося на работа да си го хапвам .
Вечер да избягвам вьглехидратите ? А след тренировка избягвам да ям , защото пьрво че нямам апетит , второ че непосредствено след нея си лягам директно ... А доколкото знам преди сьн не е добре да се хапва .

Не е добре да не ядеш след тренировка. Колко време имаш между нея и лягането?

13.08.10
08:39

5 мин , колкото един бьрз душ и директно в леглото ...

13.08.10
10:26

Преди лягане хапвай:)Особено щом ти е тогава тренировката...Има-няма апетит,200-300 грама извара и без апетит можеш да я глътнеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1