13.08.10
21:26
Здравейте!Приятелката ми е висока 165 см и тежи 65 килограма.Желанието и е да свали по възможност 8 килограма.Помоли ме да и й изготвя хранителен режим.Спрях се на НВД,но ми е малко трудно да суставя програма с 3 хранения и бих се радвал,ако някой ми помогне с изготването на зареждащия ден.Измислил съм следното:
1.Овесени ядки с нискомазнинно прясно мляко
2.Някакъв вид месо или яйца със салата
3.Обезмаслена извара
Зареждащ ден:
1.спагети
2.месо с ориз или картофи
3.извара
Бих се радвал,ако ми препоръчате колко пъти седмично да прави кардио тренировки и къде да ги вметва между яденетата.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.08.10 07:19.
14.08.10
08:26
Нека направи храненията поне 4, но в по-малки количества. Сутрин да хапва овесените ядки с кисело мляко(по принцип най-добре е с вода, но вкусът е ужасен). Прясното мляко не е подходящо за НВД заради лактозата (млечна захар), която съдържа. Заради бактериите, които се съдържат в киселото, съдържанието на лактоза е по-малко, но все пак я има, за това да не прекалява и с него. В закуската може да добави и 1-2 яйца. Обядът, следобедната закуска и вечерята са еднотипни - пилешко месо и салата с малко зехтин. В зареждащите дни най-подходящо е да се използва кафяв ориз и овесени ядки.