НВД - жена

13.08.10
21:26

Здравейте!Приятелката ми е висока 165 см и тежи 65 килограма.Желанието и е да свали по възможност 8 килограма.Помоли ме да и й изготвя хранителен режим.Спрях се на НВД,но ми е малко трудно да суставя програма с 3 хранения и бих се радвал,ако някой ми помогне с изготването на зареждащия ден.Измислил съм следното:

1.Овесени ядки с нискомазнинно прясно мляко
2.Някакъв вид месо или яйца със салата
3.Обезмаслена извара

Зареждащ ден:

1.спагети
2.месо с ориз или картофи
3.извара

Бих се радвал,ако ми препоръчате колко пъти седмично да прави кардио тренировки и къде да ги вметва между яденетата.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 14.08.10 07:19.

Нека направи храненията поне 4, но в по-малки количества. Сутрин да хапва овесените ядки с кисело мляко(по принцип най-добре е с вода, но вкусът е ужасен). Прясното мляко не е подходящо за НВД заради лактозата (млечна захар), която съдържа. Заради бактериите, които се съдържат в киселото, съдържанието на лактоза е по-малко, но все пак я има, за това да не прекалява и с него. В закуската може да добави и 1-2 яйца. Обядът, следобедната закуска и вечерята са еднотипни - пилешко месо и салата с малко зехтин. В зареждащите дни най-подходящо е да се използва кафяв ориз и овесени ядки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1