нуждая се от съвет (какво да купя с толкова пари)

13.08.10
14:32

Здравейте !
Както някои от вас знаят, студентския живот е скъпичък, та за добавки мога да си позволя по 100-120 лева месечно, като съм заделил достатъчно средства за качествена диета.
Какво бихте ми препочъчали за тези парички, целта ми е покачване на мм. Разгледах доста хранителни добавки, но тъй като не съм в нещата, не знам кои си струват парите и кои не, затова, като хора занимаващи се и пробвали какво бихте ми препоръчали.
Имам вече около 6 месеца стаж в залата.
Благодарско !

13.08.10
14:43

На първо време протеин и евентуално креатин ще са ти предостатъчни. По-скоро се убеди, че храненето ти действително е добро, така че ако дадеш примерно дневно меню и режим по часове, много ще улесниш отговорите и за храна, и за необходими добавки.

АН

13.08.10
15:00

Витамини + ВВД + търпение

13.08.10
15:04

Съвсем, съвсем накратко:

Сутрин овесени ядки с мляко, може и яйца
2 обяда месо+въгелхидрат (ориз/картофи) (месото може да бъде риба,пилешко,свинско защото го обичам)
вечеря месо+салата и мазнина ( предимно пилешко месо )
преди лягане извара и някакъв плод.

Събират ми се по 4-5 хранения на ден, не мога повече, защото се оказва, че вместо да слушам на лекции, аз си мисля какво ще ям, само да изляза от залата, а така не върви :Д Нито пък спазвам стриктно часове за хранене, защото нямам такава възможност.
А пия и биричка, но от това няма да се откажа, защото е душевно удоволствие за мен.

13.08.10
15:07

казано от anonymous на 13.08.10, 15:00:

Витамини + ВВД + търпение

За жалост, приателю, търпението не се продава, за мой късмет за сега го имам.
Искаш да кажеш, че не мога да си купя нищо качествено за толкова парички ?

АН

13.08.10
15:23

Можеш да си купиш качествени продукти, но няма да ти стигнат за месец.

13.08.10
15:49

Аз ти препоръчвам суроватъчен протеин + комплексни мултивитамини и още едно ядене дневно

14.08.10
14:20

Ако си твърдо решен и мислиш, че ти е дошло време за добавки, препоръчвам ти много fish oil, някакъв креатин/монохидрат като за първи път/ и евентуално BCAA!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1