30.03.05
12:47
Каква е цената на Л-карнитина!? Кажете цените на различните марки и кое е най доброто решение!
аз лично си бях зел на Нутрим за 19 лв от билата.доволен бях за 1 месец 6 кг не спазвах диета но бягах ся мисля да си зема на sciest nutrision но е 30 лв :P
Щом без диета си свалил 6 кг. ,значи с диета поне 2-3 отгоре.Не е не възможно.Зависи от структура и вида на отделния човек.Някои могат да свалят толкова много за един месец.Аз например-не.Ако,не си съзтезател по-силен от този на ‘’Нутрим’‘,поне за сега, не тие необходим.Доколкото знам 0,500-0,700 кг. на седмица е най добре да се сваля,но прецени си сам.Ако имаш и повече пари за даване-давай :D .Лошо нема :D
да е и аз така знам че по 1 кило на седмица е нормално и ся пак схе почва Л-карнитина защато пак надебелях :( и колан трея да си зема :)
Аз пих на Юнивърсал.Цената мъ - 30 лева за 60 хапа.Горе-долу съм доволен от него.Казват че бил един от най-добрите за цената си :wink:
05.04.05
02:11
аз лично си бях зел на Нутрим за 19 лв от билата.доволен бях за 1 месец 6 кг не спазвах диета но бягах ся мисля да си зема на sciest nutrision но е 30 лв
SCITEC-27 лева/60 капс.-500 мг.l-tartrat/
SATURN-40 лева/50 капс.-500 мг.base form-най-чистата форма/