13.08.10
20:35
ДОБЪР ВЕЧЕР ! Дано само да не съм сбъркал раздела. Висок съм 1.82 тежа 67 кг, тренирам футбол. Взех си Whey Isolate 2.000 кг и КРЕАТИН 250 грама на същата марка. Тренировката по футбол ми е всяка вечер около 7 часа, а фитнеса ще го правя спрямо свободното ми време, говоря като часова зона през деня, иначе с програма и всичко, никога няма да бъде след тренировката по футбол. Въпроса ми е кога да пия протеина и креатина и какви да бъдат дозите, в които зимат, първо ще си направя зареждащия период на креатина, ами после ми е въпроса ? Също така какво да хапвам преди и след тренировка най-добре ? МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 10X !
13.08.10
20:57
Предварително трябваше да прочетеш поне 10 теми на потребители с твоята дилема.
13.08.10
21:45
С креатина се прави една зареждаща седмица и след това по 5гр на ден. С протеина се взимат след фитнеса, след футбола, сутрин след сън, както и преди тренировките. Протеина по 2.5гр на кг телесно тегло, в твоя случай по 134гр на ден, като една доза е макс 50гр.
Най-накрая реших да го направя така. Прави си зареждащата доза с креатина първите 5 дена и после ще го пия веднъж по 5 грама преди фитнес, а когато не съм на фитнес преди футбола. Относно протеина - в тренировъчен ден по два пъти, веднъж след фитнеса, веднъж и след футбола, който е вечерта или пък вместо футбола да го взимам сутрин като стана около 30 мин преди закуската. Само се чудя в нетренировъчните дни как до го зимам, след футбола, тоест около 8;30 или сутрин като стана преди закуската ?
Мнението беше редактирано от 4today на 14.08.10 19:19.