15.08.10
10:19
Къде да тренирам, залите със средно ниво на хигиена имат само smith машина и ми мръкат като се опитам тяга да правя, какви са тези неща... :(
Xtreme е мръсно, тъмно, ръждясало и няма достатъчно плочи, кардио боб трябва да хвърлям кой уред работи. Пичовете голи до кръста ми ходят с големите кореми, оставят локви по лежанките, обувките дори не се сменят, за кърпа не са чували, ходят там телевизия да гледат на хладно.
Тим е хубаво, обаче нямаха стойка, smith не искам.
Фитнес лайф също нямат стойка, инструктора е на 70 години и представа си няма кво става в момента, не знам дали замества само или ще е постоянен. Климатика го пестят нещо... Някаква инструкторка ми мърмори докато правя чукчета, съблекалнята двама човека не могат да се разминат, цената е 5 лева тренировка.
Албатроси и херкулеси все едно в някакво гето се намирам.
Свястна зала около Пирин/Лятно тракия няма ли? Или около Винса? Стойка за клек, лост за набирания и място да си правя тяга ми трябва, искам да е чат-пат светло да не съм като къртица, искам хигиена да има някаква, не да ми ходят с калните обувки някакви охлюви. Цената 4 то 6-7 лева на тренировка максимум, студент съм, паллах и orange са по-скоро wellness.
Препоръчайте ми зала, мога дори по-надолу да се разходя примерно Черно море/Севастопол, Автогара, Винса, Чаталджа.. Живея над магазин Жълто, уча във Винса. И кола имам, но ми се ще да не бръмча по 4 пъти на седмица.
В ТИМ имат стойка за клек.Последно ходих към декември,но си имаха.И залата си е супер :)