04.04.05
22:37
Така.За тези които искат да свалят килограми тъй като идва лятото и трябва да се ходи на морето трябва да се прави НВД обаче аз си много добра НВД дадена от култорист.Но....нещо закуската ми куца а според мен тя е НАЙ ВАЖНА.Не мога да ям овесени ядки просто организма ми не ги понася и повръщам ако ям овесени ядки.Заради товаче въпрсат ми е дали може да се яде Nesqiuk и другите подобни продукти които подръжават на него?А ако не може кажете някаква закуска без овесени ядки.Благодаря ВИ :D
04.04.05
23:04
Ако дадете състава на въпросния нескуйк ще ни улесните. :)
Извара (сирене) с хляб Бонус.
Да ти е сладко :D
ПП - Аз не бих опитвал с Нескуйк.
Намерих тука един саит на Nestle и има храна като Nesquik-a но пише за фитнес http://www.nestle.bg/pageBrand.asp?pID=55&ppID=16 това е линка.Но за съжаление не пише съставките :cry: :cry: ее и изварата е добре сас хляба бонус.Но искам нещо пълнозърнесто
05.04.05
13:40
Сутрин можеш да ядеш ориз,яйца,пуешко.Това е което се сештам за закуска.
Е да.Но сутрин тренирам и смятам че като отида на тренировки ще ми е тежко.Значи мойта закуска е в 7:10
По принцип е най-добре на твърда храна, но ако наистина сутрин не можеш да преглътнеш никаква твърда храна без да ти стане тежко в залата, вземи си примерно Carbo NRG или нещо такова са казваше на Nutrim, не е много скъпо, а е с комбинация от въглехидрати с каскадно разграждане, т.е. освобождават глюкоза по време на цялата тренировка.
Аз лично съм като теб, не мога да ям сутрин и го използвам сравнително успешно.
Все пак е по-добре ако можеш да се насилиш да хапнеш малко плодове, хляб Бонус, извара, яйчен белтък.
Нескуик ако не се лъжа е на базата на корнфлейкса и ако предположението ми е вярно, това не е добра бодибилдинг храна.
Между другото, като не можеш да ядеш овесени ядки, защо не пробваш ечемичени, те са почти еквивалентни като хранителна стойност.
Ще пробвам.Тренировката ми е в 8:00 сутринта.Според мен ако го изям в 7:10 ще се чувствам добре.А за тези ечемичени ядки за първи път чувам.Ще пробвам и от тях.А за продуктите ако сте обърнали внимание в линка които изложих малко по-горе,има една храна за фитнес.Значи попитах мои познати дето са яли такива неща и ми казаха че след като изядат 1 чения сас такива ядки след 1 час пак били гладни.Но ще пробвам сас Carbo NRG .Благодаря много Pars.Но смятам че темата не е приключила тук,може и други хора сас такива проблеми да си дават менията.Благодаря на всички които се бключиха в нея :D :D :D
06.04.05
01:00
[quote author=“Martin”]Извара (сирене) с хляб Бонус.
Да ти е сладко :D
ПП - Аз не бих опитвал с Нескуйк.
Нямате си представа колко е прав този човечец :) Освен, че наяжда адски много е и вкусно.
06.04.05
13:27
абе хора мнооогооо ме марзи в момента да спозвам строга НВД ама си измислих едно меню и искам да ми дадете мнение за него!!!..ако не ви затруднявам де :lol: :lol: :lol:
Сутрин: 1парче пуешко филе (150гр) + малко сирене
към 10:00 един банан
Обяд: рибка(около 150гр) или пак пуешко към 200гр + малко млекце
към 15:00 една ябълка
Вечеря към 18:30 - 200гр пуешко + 3 белтъка
и тва е...
а и преди лягане зелен чай...
чакам Вашето мнение пичове! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
06.04.05
16:17
Към предния пост. Незная какви са ти данните, но ми се струва, че белтъка ти е малко.
Ами стотина грама белтък, май малко ще да са му за НВД, то и мазнини няма.... Поне е сигурно че ще свали :D
06.04.05
16:55
да бе явно трябва да увелича протеина...
ше вкарам тогава протеинче на прах..щотото 43 ръка ще иде по дяволитеееее.... :twisted:
А Pitt_Bull протеин вкарваш ли?И да ти кажа според мен яденията ти не са ли много малки или поне да овеличиш грамажа.Или пак според мен......ее не искам да ти давам акъли но.Следобет вкарвай кам яденето ти 100-150 гр. орис или картофи.
виж какво съм писал преди няколко часа в общи теми за хранене-овесени ядки
напълно те разбирам и аз бях така и много хора са така,но намерих перфектното решение :)
Да ти кажа не намерих нищо което да ме олесни но карай.Пробвах това сас изварата и хляба бонус.Супер вкусно е.Но от другия месец ше пробвам на тези Carbo NRG.
Намеп по-добро решение то е:Продават едни бисквити които се казват ,,Ревю” значи състава и е само от овесени ядки.Вече ги пробвах и да ви кажа много сам доволен от тях.Ее малко са гадни защото опечени овесени ядки малко трудно се преглъщат но стават за ядене.Ако искате пробваите ще останете много доволни.
[quote author=“SteeL”]Намеп по-добро решение то е:Продават едни бисквити които се казват ,,Ревю” значи състава и е само от овесени ядки.Вече ги пробвах и да ви кажа много сам доволен от тях.Ее малко са гадни защото опечени овесени ядки малко трудно се преглъщат но стават за ядене.Ако искате пробваите ще останете много доволни.
Бе за НВД да ти кажа никак не са подходящи (близо 60-70% въглехидрати; около 20% захари) и калориите им са бая високи- към 500 някъде за 100гр, а 1 опаковка е 180гр...такаче сещай се как само за закуска вкарваш 120 гр скорбяла и 40 захар...ммм супер за НВД.
Хммм......Kaia тогава дай ти някакво предложение.Гледам та че си голям разбирач.
[quote author=“SteeL”]Хммм......Kaia тогава дай ти някакво предложение.Гледам та че си голям разбирач.
:lol: E, чак голям не, ма поназнайвам вече доста неща. На мен лично на закуска ми се вижда най-подходящо да се хапва кисело мляко с извара и примерно 1 ябълка или грейпфрут. Ако изварата ти е гадна и обичаш плодови млека направи следното нещо: купуваш едно степче(примерно ягода, праскова, малина и тн.) и смесваш половината от него с киселото мляко бъркаш здраво да се разтвори и след това прибавяш изварата- става като кремче, на мен лично ми е супер вкусно, пробвай и виж дали ще ти хареса. :)
[quote author=“Kaia”][quote author=“SteeL”]Хммм......Kaia тогава дай ти някакво предложение.Гледам та че си голям разбирач.
:lol: E, чак голям не, ма поназнайвам вече доста неща. На мен лично на закуска ми се вижда най-подходящо да се хапва кисело мляко с извара и примерно 1 ябълка или грейпфрут. Ако изварата ти е гадна и обичаш плодови млека направи следното нещо: купуваш едно степче(примерно ягода, праскова, малина и тн.) и смесваш половината от него с киселото мляко бъркаш здраво да се разтвори и след това прибавяш изварата- става като кремче, на мен лично ми е супер вкусно, пробвай и виж дали ще ти хареса. :)
Не е лошо като рецепта, но според мен е прекалено нисковъглехидратно ДОРИ и за НВД. В смисъл такъв, че точно след час вече ще премираш от глад и корема ти ще стърже, но може това да е само при мен така... :)
Стийл, ако не понасяш овесени, опитай пшеничени ядки. Още може да ядеш пшен. зародиш +кисело мляко. Нещо от този род... Но овесените ядки са нещо супер, въпроса е как ги ядеш и колко си свикнал и на мен ми се драйфаше от тях, особенно варени, просто не можеш да ги кусам, супер отврат. Обаче сега ги ям без проблем, сурови, евентиално с малко кисело мляко за преглъщане. Въпрос на желание и навик е.
Mмм tpd за киселото мляко сас извара ще пробвам.А за овесените ядки......изядах 3 лъжици сорови овесени ядки сас 2 лъйици мед и 1 чаша вода и после само ако знаеш как щтях да повръщам.Вече реших ко ше ям.Сутринта ям 100 гр. пил.гърди и тфа е.Не сам свикнал сутрин да ям месо и сега малко трудно го преглъщам,но ще свикна.Но ше пробвам и това сас киселото мляко и извара и спепа :wink: :wink: