Animal Cuts и Animal Snak

GO

01.04.05
23:06

Какво ще кажете за тези продукти ,имат ли ефект при застой на организма ?

MI

02.04.05
18:10

абе ако застоя се дължи на недохранване и не добро възтановяване - значи едва ли ще има , но мисля ако си в застой от доста време , а се храниш и възтановяваш правилно , ефект би следвало да има.
успех
по-здрави :)

GO

02.04.05
19:37

Не ям кой знае колко често ,но ям качествена храна ! За сметка на това пия доста добавки през деня - BCAA на Universal 2000 mg ,2700 на същата фирма , Ulta Whey Pro TWF , Л-Глутамин ,витамини ,(пиех и креатин но свърши преди няколко дена) ....колкото пише на етикета на добавките аз пия X2 ,по едно време разтях като гъба (10 кила за 6 мес и то само чиста мускулна маса ,без грам мазнини ) но сега съм заковал на 88кг и не мърдам вече 1 мес. Тренировките са ми по една мускулна група дневно като почивам сряда и неделя ,едва ли съм претеренирал щото имам сила и постоянно кавам КГ на тежестите за упражненията .

MI

02.04.05
19:43

ДАй малко повече инфо за хранителния ти режим и тренировките , защото въпросът който си задал , едва ли някой може да му отговори с “да” или “не “само.Иначе доколкото знам , ако се храниш редовни и качествено , в зависимост от нуждите , няма да качваш мазно.
Пс.кажи колко ти е стажа , че ако си в началато е нормално да разтеж като гъба и постояно да увеличаваш силата.
Пс2Дай малко информация за размерите ти.
поздрави

02.04.05
21:51

[quote author=“bandito”] ....колкото пише на етикета на добавките аз пия X2

Не мисля че това е добра идея по принцип, за някои добавки може би е прсто безсмислено, за някои добавки може и да е вредно.

GO

03.04.05
00:21

Вреден е само креатин-а в по-големи количества ,от аминокиселините и протеина излишното го изпикаваш .
Иначе съм на 30 г. започнах да тренирам през 89г. тогава нямаше инфо нямаше пари и тренировките бяха много неефективни ,някъде към 93,95-та бях направил добро тяло ,но пак за моите 182 см бях слабичък - 83 кг. 96-та година спрях да тренирам и първата си тренировка след близо 9 години почивка направих преди 6 мес. тогава имах следните данни - ръст 182 см, тегло 78 кг. , бицепс 37 см,гръдна обиколка 115 см ,талия 80 см , прасец 36 см ,бедро 56 см.
в момента данните са ми следните - ръст 182 см, тегло 88 кг. , бицепс 42 см,гръдна обиколка 120 см ,талия 82 см , прасец 39 см ,бедро 60 см

03.04.05
01:25

Eми според мен трябва да промениш някои от упражненията! То като си растял като гъба, следва и застой! Може да не си претренирал, но си направи почивка от една седмица примерно, абе воъбще разнообразявай!

03.04.05
07:32

[quote author=“bandito”]Вреден е само креатин-а в по-големи количества ,от аминокиселините и протеина излишното го изпикаваш .

Ами преди да го изхвърлиш нали някой трябва да го обработи. И мислиш ли че този някой - в случая бъбреци, черен дроб, в по-малка степен стомах /там протеините се разграждат до полипептиди/ и тънки черва /там полипептидните вериги се разпадат до АК/ - би бил много щастлив ако на  регулярна база му сервираш двойно по-голяма порция, отколкото е максималния му капацитет?
Не се заблуждавай, няма безвредни вещества в природата, има само безвредни количества.

GO

03.04.05
21:17

Ми то тогава същото важи и за храната в големи количества (нали някой трябва да я обработи) ...
  Упражненията ги сменям  всеки месец , като си имам само едно базово което си го правя винаги и на него се стремя да качвам максимални тежести .
Въпроса ми е каква добавка трябва да си взема за да размърдам малко организма си и  дали по горе споменатите добавки на Universal ще свършат работа ?

MI

04.04.05
10:29

да , ще свършат .Полсе ще те помоля след 3 седмици да кажеш какъв е бил напредъка ти и какво си постигнал , защото тези продукти не са евтини и потребителите се интересуват от тях , така че дай едно подробно мнение относно резултатите и на кое упражнение колко си напреднал като сила , в размерите и така.
мерси предварително
по-здрави

GO

04.04.05
23:29

ОК ,няма проблеми да споделя ,още повече мисля да ги пия и двата едновременно !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1