14.08.10
23:37
така моля хората които са по навътре в нещата да ми помогнат в избора на добавки целта ми е покачване на мм ето някои от продуктите на който сам се спрял за сега
silabg.com/bg/958-SYNTRAX-SYNTRA-EC-90-caps.html
silabg.com/bg/6486-ATHLETIC-EDGE-IntrAbolic-480g.html
колебая се между тези два гаинера silabg.com/bg/2089-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-American-Mass.html - silabg.com/bg/7045-ULTIMATE-Muscle-Juice-Revolution-2600.html
silabg.com/bg/982-EST-TEST-DRIVE-100-caps.html
бих желал да ми препоръчате съшто така и някои добър креатин монохидрат но ако може резултатите които съм постигнал по време на употребата му да се запазят и след спирането му също така ако може да ми препоръчате някои качествен протеин споделете какво според вас трябва да отпадне какво трябва да се замени и какво трябва да се добави благодаря предварително на всички :)
15.08.10
00:55
За начало си купи - това
махни синтра ец-то.от многото мнения във форума съм стигнал до извода,че тази билка е безполезна и не дава ефект.всичко е мит.
Интраболика е 6!Гейнър на Ултимейт бих взел аз ;) А този тест драйв не ми е много ясен за какво ти е точно ??
креатин монохидрат гледай да е на американска фирма и суровината да е КРЕАПЮР! :)
Вместо да даваш толкова пари за добавки ,вземи напълни хладилника с качествена храна и няма да имаш проблеми :)
16.08.10
03:47
казано от qwab22 на 14.08.10, 23:37:
така моля хората които са по навътре в нещата да ми помогнат в избора на добавки целта ми е покачване на мм ето някои от продуктите на който сам се спрял за сега
silabg.com/bg/958-SYNTRAX-SYNTRA-EC-90-caps.html
silabg.com/bg/6486-ATHLETIC-EDGE-IntrAbolic-480g.html
колебая се между тези два гаинера silabg.com/bg/2089-AMERICAN-SPORTS-NUTRITION-American-Mass.html - silabg.com/bg/7045-ULTIMATE-Muscle-Juice-Revolution-2600.html
silabg.com/bg/982-EST-TEST-DRIVE-100-caps.html
бих желал да ми препоръчате съшто така и някои добър креатин монохидрат но ако може резултатите които съм постигнал по време на употребата му да се запазят и след спирането му също така ако може да ми препоръчате някои качествен протеин споделете какво според вас трябва да отпадне какво трябва да се замени и какво трябва да се добави благодаря предварително на всички :)
Забравил си най-важното да кажеш - на колкот си години и от колко време тренираш сериозно, също така какви добавки си ползвал до момента.