10.08.10
19:38
Знам ,че има доста такива теми за съвет при избора на фет бърнър ,но все пак и аз реших да направя една.От доста време се старая да свалям и качвам едновременно и се убедих ,че е възможно но много бавно и вече ми писна ,за това ми трябва някои действащ бърнър.За момента съм се спрял на BSN Thermonex.
п.с Правя кардио поне 3-4 пъти седмично.
FYRE, Syntrax - ако искаш нещо със стимз
Reduction, Clabs - ако търсиш по-мек фетбърнер.
Варианта с BSN също не е никак лош.
10.08.10
20:21
Oxyelite Pro определено, пробвал съм горните, които tonu написа, просто оксито е от друга вселена :)
10.08.10
21:11
Камен е прав. Взимай OEP да видиш ефект!
А нещо малко по-евтино ,било то и с 10 - 20 лв. пак е от значение - например липо 6 ? Сега като погледнах термонекса не е много евтин ,цената от 78 лв. е малко подлъгваща ,защото вътре са 120 капсули ,а начина на употреба е два до три пъти дневно по 2 капсули.
11.08.10
10:58
Driven Sports - Adrenalean
ThermoLife - Stizm
iForce Nutrition - Adipoxil / 68 лв на промо в момента /
MAN - Scorch
USPlabs - Recreate
Везната се накланя към stizm ,но имам един доста важен въпрос.
Начин на употреба : Приемайте две капсули 30-45 минути преди физически натоварвания.
Това значи ли ,че когато правя сутрин кардио и вечер силовата тренировка трябва да взимам 2 пъти по 2 капсули ?
Мнението беше редактирано от shinoK на 11.08.10 19:57.
казано от FINISH FIRST на 11.08.10, 10:58:
Driven Sports - Adrenalean
ThermoLife - Stizm
iForce Nutrition - Adipoxil / 68 лв на промо в момента /
MAN - Scorch
USPlabs - Recreate
плюс VPX Meltdown
казано от shinoK на 11.08.10, 19:55:
Везната се накланя към stizm ,но имам един доста важен въпрос.
Начин на употреба : Приемайте две капсули 30-45 минути преди физически натоварвания.
Това значи ли ,че когато правя сутрин кардио и вечер силовата тренировка трябва да взимам 2 пъти по 2 капсули ?
По принцип ДА,но го започни сутрин 1 и вечер 1 да посвикнеш.....аз от него имам киселини :D ...сигурно щот го пия сутрин на гладно де :D
Утре ще направя Ревю за Липо 6 Black. А иначе може да погледнеш и Анадрокс, но той си е скъпичък. Лично обаче при мене надмина и Oxy!!!
16.08.10
10:51
Clenbutrx на VPX