Хардкор добавки

Темата е заключена.

16.08.10
15:35

Понеже предстои мои познат да се връща савсем скоро от щатите,съм твърдо решил да му поръчам известно количество от така наречените дизайнерски стероиди и прохормони.Проблема е че колкото повече чета толко повече се обърквам какво има смисал да си взема,парите нямат значение общо мисля да дам едно 200 300$. Отностно М1Т  http://www.buysupps.com/products/Iron-Labs%3A-M1T.html чета доста негативни коментари отностно странични ефекти като чувство за летаргия а също така и е доста токсичен.За прословутия супердрол,по то1но клонингите му ще е хубаво ако някой ми каже читава фирма.Имам известен опит с стероидите,но за първи път сега чувам за такъв страничен ефект като летаргия,които доколкото разбрах е харектерен и за супердрол-а и затова част от взимащите го комбинират с някакв тестостерон.И така общо взето ще се радвам на всякакви обосновани предложения какво си струва да си взема S-Drol -Superdrol   Di-Stianizolol - Phera-Plex   Trena   Havoc   M1T прохормона 4-AD или нещо друго

Темата беше редактирана от head_hunter на 16.08.10 19:40.

АН

16.08.10
17:16

http://www.gohard.org

СБ

16.08.10
17:26

казано от creafors на 16.08.10, 15:35:

Понеже предстои мои познат да се връща савсем скоро от щатите,съм твърдо решил да му поръчам известно количество от така наречените дизайнерски стероиди и прохормони.Проблема е че колкото повече чета толко повече се обърквам какво има смисал да си взема,парите нямат значение общо мисля да дам едно 200 300$. Отностно М1Т  http://www.buysupps.com/products/Iron-Labs%3A-M1T.html чета доста негативни коментари отностно странични ефекти като чувство за летаргия а също така и е доста токсичен.За прословутия супердрол,по то1но клонингите му ще е хубаво ако някой ми каже читава фирма.Имам известен опит с стероидите,но за първи път сега чувам за такъв страничен ефект като летаргия,които доколкото разбрах е харектерен и за супердрол-а и затова част от взимащите го комбинират с някакв тестостерон.И така общо взето ще се радвам на всякакви обосновани предложения какво си струва да си взема S-Drol -Superdrol   Di-Stianizolol - Phera-Plex   Trena   Havoc   M1T прохормона 4-AD или нещо друго

А какво те подтиква да използваш такъв тип продукти? При положение,че си употребявал стероиди, тези добавки също са стероиди и ако усетиш странични ефекти, те няма да са нито в по-голяма, нито в по-малка степен осезаеми. Оправданието аз ползвам хардкор продукти,а не стероиди не минава, по простата причина ,че такъв тип суплементи на практика са стероиди.  Най-силен е ефективен (но същевременно и с най-голяма вероятност от страничен ефект ) е Супердрол. Най-чистият СУпердрол се слави продукта на Competitive Edge labs M-DROL. Но пак ти казвам - това в ниаккъв случай не са нито по-меки версии на стероиди, нито някакви си бустери на тестостерона, а са си стероидни съставки в пълния смисъл на думата. Един съвет - ключ на темата!!!

16.08.10
17:55

Сила.бг подтиква ме това,че така или иначе съм употребявал стероиди,за чието реално съдържание качество и токсични примеси нищо не се знае,та в тоя ред на мисли така наречените хардкор добавки са добра алтернатива на добра цена.А не виждам причина да се заключва темата,това че вие спряхте да ги продавате,не значи че хората са спряли да ги употребяват.За странични ефекти от АС и протектори pcp и т.н. съм наясно,но отностно страничните ефекти на отделните дизаинерски стероиди тепърва разбирам.Мерси за инфото за сдрола,ще го имам впредвид,ще се радвам да споделиш и по нещо за другите,като например имали струва ли си да копувам прохормон от рода на 4-AD

СБ

16.08.10
18:03

Единственият 4-АД, който съществува на пазара реално е на фирмата Advanced Muscle Science. 4-AD конвертира в тестостерона, шишенцето е 60 мл, като добрата дневна доза е между 2-4 мл. Има типичния ефект на бавен тестостерон ( енантат, ципионат и други).

16.08.10
18:51

Ok ще го имам впредвид,а отностно Di-Stianizolol доколкото разбрах е по чист от към странични ефекти,от които от само не разбрах каква е тая летаргия за която пишат голям % от употребяващите sdrol havoc M1T страничен ефект които не съм чувал някой да е имал от АС.Доколкото разбрах тая летаргия и резкия спад в либидото при употреба на сдрол примерно се оправя с тестостерон,чиято ароматизация в естроген всъщнсот оправя нещата и стимулира либидото.Та в тоя ред на мисли каква комбинация е добра 4ад +сдрол ?

HE

16.08.10
19:39

Така след като обявихте вече, че става въпрос за стероиди, а в този форум е против правилата - заключвам темата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1