16.08.10
19:27
Здравейте! :)
Видях, че много хора са написали подобни теми, но реших и аз да драсна една. На 15 съм, висок съм 163см. и тежа 44кг. Искам да кача най - малко 7-8 килца. Ям по 3-4 пъти дневно и просто не ми се лепи! Срам ме е да ходя и на фитнес. Тренирам вкъщи с гирите, лицеви опори, коремни преси, но не е същото! Затова искам помощ от някой по - напреднал в тези неща! Благодаря предварително! :)
16.08.10
20:14
Ако ходиш на фитнес - никой няма да ти се смее, дори и с 1 кг да правиш дадено упражнение :) така или иначе всеки е тръгнал от някъде :) А, също така за първия месец ще забележиш сравнително голям напредък. Общо казано:
Ходи на фитнес (1),
Яж извара, яйца, картофи, ориз, месо (телешко, свинско, пилешко най-вече). Не прекалявай с яйцата и умната :) Това е добре като за начало: http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz2wWvJuS1a виж за правилното изпълнение на упражненията и най-важното: ТЪРПЕНИЕ и ПОСТОЯНСТВО :) Желая ти успех!
Бягай на фитнес, препоръчвам ти да тренираш с персонален инструктор, който ще ти обясни всичко и ще ти помага. Яж по над 5 пъти на ден ако имаш възможност, като идеята е да хапваш по малко на няколко часа. Както каза колегата яко месо, яйца (като ограничаваш жълтъците), картофи (но не пържени) ориз, извара преди лягане (не мисля че ще ти е по вкуса, но я опитай, защото се качва от нея).
Аkо килограмите са ти сериозен комплекс и искаш да промениш нещо - просто бъди сериозен, не пропускай тренировка, храни се добре, спи 8-10 часа, не се отказвай в началото, първия месец ще е труден, но спазваш ли горенаписаните неща резултатите няма да закъснеят.
17.08.10
08:54
казано от Петър Йотов на 16.08.10, 19:27:
Здравейте! :)
Видях, че много хора са написали подобни теми, но реших и аз да драсна една. На 15 съм, висок съм 163см. и тежа 44кг. Искам да кача най - малко 7-8 килца. Ям по 3-4 пъти дневно и просто не ми се лепи! Срам ме е да ходя и на фитнес. Тренирам вкъщи с гирите, лицеви опори, коремни преси, но не е същото! Затова искам помощ от някой по - напреднал в тези неща! Благодаря предварително! :)
Aми какво да ти кажа яж приятел и аз бях така мноого сляб преди да почна да тренирам но ако го искаш и си го наложиш успеха е неизбежен.
Успех!!!