От лека атлетика към фитнес !

FI

16.08.10
14:22

Здравейте! Занимавам се с лека атлетика и по точно хвърляне на копие и тласкане на гюлле. Но реших да започна да се занимавам само с фитнес. От 1 година тренирам (само гърди и от време на време гръб, а другите мускулни групи се тренират само при гърдите и гърба). Смея да кажа че имам напредък в гърдите и гърба и не знам за начинаещ ли да мина и дали да прая 2-3 месеца кръгова програма. Моля помогнете!

FI

17.08.10
09:21

някой ще ми каже ли дали да правя кръгова програма за абсолютно начинаещ и ако не какво да правя точно.

17.08.10
10:13

казано от finder на 16.08.10, 14:22:

Здравейте! Занимавам се с лека атлетика и по точно хвърляне на копие и тласкане на гюлле. Но реших да започна да се занимавам само с фитнес. От 1 година тренирам (само гърди и от време на време гръб, а другите мускулни групи се тренират само при гърдите и гърба). Смея да кажа че имам напредък в гърдите и гърба и не знам за начинаещ ли да мина и дали да прая 2-3 месеца кръгова програма. Моля помогнете!

Определено кръгови

17.08.10
10:18

Гърдите и гърба не са цялото тяло, така че прави си базова програма за цялото тяло известно време. Имаш още доста упражнения да усвоиш.

АВ

17.08.10
17:43

Базови: лег преса, клякане с щанга, мъртва тяга, згъване за бицепс от стоеж с прав лост, раменни преси с щанга зад врат, пулоувър, избутване на щанга с тесен хват за трицепс, френско от лег, коремни преси от вис.

17.08.10
19:55

Раменни преси с щанга зад врат?Недей го прави,ако си обичаш раменете.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1