17.08.10
11:43
Задължително ли е да ти падне силата когато си на НВД , защото аз се храня добре с не много голям калориен дефиците и на тренировката дето ми е във ВВ деня не ми е паднала хич силата , а в другите дни от седмицата дето съм на фитнес не съм сигурен дали не ми е паднала , но в никакъв случай не е паднала драстично . Като се меря на кантар ми се струва че съм свалил 3-5 кила за 1 месец , но не съм 100 процента сигурен защото не съм се мерил точно преди началото на диетата . Възможно ли е да сваляш а силата ти на тренировка да не падне ?
17.08.10
11:56
Мина 1 месец и по-малко от 1 седмица
Мнението беше редактирано от Wrestling_pro на 17.08.10 11:56.
17.08.10
13:42
Ако дефицитът е съвсем малък за кратък период месец месец и нещо не е задължително аз съм го доказвал за себе си и други примери мога да дам,ако има и яки добавки,но за по-дълъг период 2-3 месеца и повече мисля че е задължително,иначе нямаше да се нарича дефицит :)
17.08.10
14:38
Значи задлъжително трябва да усетя спад в силата след време иначе не свалям ?
18.08.10
06:07
казано от Wrestling_pro на 17.08.10, 11:43:
Задължително ли е да ти падне силата когато си на НВД , защото аз се храня добре с не много голям калориен дефиците и на тренировката дето ми е във ВВ деня не ми е паднала хич силата , а в другите дни от седмицата дето съм на фитнес не съм сигурен дали не ми е паднала , но в никакъв случай не е паднала драстично . Като се меря на кантар ми се струва че съм свалил 3-5 кила за 1 месец , но не съм 100 процента сигурен защото не съм се мерил точно преди началото на диетата . Възможно ли е да сваляш а силата ти на тренировка да не падне ?
Aми да ти кажа аз за НВД не знам но когато изчистя/намаля приема на въглехидрат с цел релеф дори ставам малко по-силен за сметка на издръжливостаа