Кардио с мини степер

16.08.10
20:54

Здравейте!

От скоро имам такъв степер за вкъщи. Не винаги успявам да го ползвам сутрин на гладно. През ден по 35-40 минути се потя на него. Но нито пулс знам, нито дали си струва като цяло идеята за уреда /поне не заема място/. В другите дни ходя на фитнес. Останаха ми още 3-4 кг. да сваля, в момента имам 25% мазнини и искам да станат 20%, като всичките излишни мазнини са на талията. Какво да ям след тренировката на степера, добре ли е като продължителност и честота?

Мм, хем доста конкретни цели, хем твърде общо е представен хранителният и тренировъчният режим. Всъщност, никак. Би било хубаво, ако конкретизираш за въпросните две, след което да се види ролята на степера.

АВ

17.08.10
17:35

Заедно със степера може да използваш и две розови или виолетови гирички за да боксираш въздуха за повече кардио.

17.08.10
18:31

Е, хранителнияхт ми режим не е строг. Закуска - мюсли с кисело мляко или овесени ядки със сирене, хляб “пумперникел” с мед и масло. Обяд - салата + риба/яйца/пилешко. Следобедна закуска - плодове/сурови ядки. Вечеря - салата + /сирене/кашкавал/месо. Има и изключения със спагети, палачинки или картофи, но са рядко. Не ям хляб, не пия газирани или алкохолни напитки.
Тренировките ми са 2 - първата е -загрявка, корем, крака, гърди и гръб. Втората - загрявка, корем, рамена, бицепс, трицепс, дупе и кардио. В седмицата от всяка по 2 пъти правя. В другите дни степер.

А това с гиричките е добра идея, но не ли по-добре конкретни килограми да търся - 2 или 3 кг. за всяка ръка.

АВ

17.08.10
18:34

2кг са много, макс 1кг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1