Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
HE

17.08.10
11:26

@veronique е и аз да се включа в групата на старците! За мен почивката почивката на море е свързана със сън, излежаване на плажа и т.н., но тази година и тренировки  :D Първото нещо дето направих като си избирах хотел е да е спокойно и да има фитнес зала  ;)
Поради това, че в България трудно се намира подобно местенце - и тази година ще съм навън. Тука ако не гърмип чалгия от някъде ще са пияни руски или английски турсти. Цяла година съм се скъсвал от работа, та сега ще искам просто спокойствие, сън и почивка.

Екстра, да не съм сама поне :)
И тук има по-спокойни курорти, но надали ще е за дълго.
Хубава почивка и тренировки тогава ;) Къде точно ще ходиш?

17.08.10
12:02

Аз и мой приятел:

- Киро, защо толкова отчаяно искаш да отидеш на море? Сам казваш, че не ти е до къпането в солена вода и до излежаването на плажа, а то друго не остана - другото и тук вече целогодишно го правиш?
- Защото ще сме ”на морето”. Има разлика.

HE

17.08.10
12:07

казано от veronique на 17.08.10, 11:36:

Мармарис  :)
Тука преди имаше спокойни местенца, но тази година ходих за мъничко и изтеглих късата клечка  :D Ти къде ги намираш тея спокойни местенца  :)
Сега чакам септември да станат по-поносими температурите там. Ходеше ми се в Гърция, но заради стачките и ставащото там се отказах.

17.08.10
12:50

@head_hunter Елените е твоето място :)

казано от head_hunter на 17.08.10, 12:07:

казано от veronique на 17.08.10, 11:36:

Мармарис  :)
Тука преди имаше спокойни местенца, но тази година ходих за мъничко и изтеглих късата клечка  :D Ти къде ги намираш тея спокойни местенца  :)
Сега чакам септември да станат по-поносими температурите там. Ходеше ми се в Гърция, но заради стачките и ставащото там се отказах.

Ейййй.
Имам там един познат.
Ама трябва да му издиря телефона.
Само че в градчето ли си, или в курорта - Ичмелер?

Той има агенция за екскурзии.
Туроператор. На улицата ,дето води към входа на хотел аква, в Ичмелер!
Нито име се сещам, нито телефон, но ако ги намеря ще ти кажа.
Агенцията му обаче е на руски и български!
Той е български турчин. Говори чудесно български и е от бая години там.
Изключително готин човек.
Всичките екскурзии взимах при него. Супер готин обяснява, черпи те, локуми, кафета, води...
Ужасяващо коректен.
Записа ме на екскурзия за родос, и на миницата ме хванаха под мишниците и ме изфърлиха.
Бил съм влязъл в турция с кола и само с кола можело да напусна(родос се води гърция). На кораб само ако и колата е на кораба... ПОзнай - пътнически катамаран със спорртен мотор...

Той задейства всичко и ми върна парите до стотинка за часове, макар че вината не беше хич негова и беше платил и за таксите, и на собсвеника на катамарана...
Кажи му много поздрави от момчето и момичето с колата от българия, от хотел Аква миналата година...

Ако имаш време и малко пари, ти препоръчвам:
- круиза с корабче по островите;
- гмуркането в т.нар. аквариум - естествена конусовидна лагуна с пещери и фул с риби, гмурка се с водолазно оборудване и екип специалисти. Пак е като круиза с корабче, сам оче зацепвате над мястото , инструктирате се и почвате гмуркането, има и обяд. Аз ползвах гмуркачите на баракуда брадърс и съм много доволен, но и за другите два екипа съм чувал нелоши неща. Може и екипите да са повече вече.
- родос и е супер близо, ако ти се ходи там.

- Ако имаш пари , не пропускай да поплуваш с делфинчетата на “dolfin park” в ичмелер.
Но като се записавате в никакъв случай да не става яснно че сте гаджета, приятели или нещо подобно, веднага ви вкарват заедно за същите пари, ама половината време. И е добре да си имаш втори човек с теб, за да се снимате. Иначе ти пробутват “профи” за 100 лв да те снима с делфина.
Ако ти се хои във вътрешността:
- Ефес и кушадаси - не пропускай
- памуккале - не е лошо
- Анталия и околностите й ти е вариант
- в близост до Мармарис има една историческа местност, ама й забравих името... И там ходят бая народ...

За корабите имай предвид една подробност. Цените са ниски, но напитки няма и не дават да си качваш, уж, а т.нар. обяд е крайно недостатъчен. Останалото се пазарува , режейки от кръста, от барчето на кораба. АКо можеш си укрий нещо.
Дано съм ти полезен .Ти не ме пита де, ама се зарадвах като видях де ше ходиш...
Ако можеш, непременно мини да поздравиш моя човек...

Приятно прекарване!

ПП. Температурите - аз бях юли/август... към 8 и половина вечерта съм засичал 45 градуса според компа на колата, но като цял осе усещат тегаво предимно в полупустинната Мала Азия. На курорта се трае, даже снимките ми в профила са от там ,едната с дълги панталон ии дебела фанелка.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 13:19.

HE

17.08.10
14:13

Благодаря много Дзвер беше ми ужасно полезен - не подозираш даже колко!
Ще съм в Аква и непременно ще мина да видя човека  ;)

GO

17.08.10
14:45

http://vbox7.com/play:bd9e4754&start=29&r=emb
Ше се изнася..

Аква е най - добрият хотел там, собственикът му е една мутра дет опритежава и катамараните за родос. Обиколил съм повечето хотели. Има два, максимум три, дето могат да му спорят, но и двата са по - кофти разположени, тоя е мега централен и на плажа и на центъра.
Хотелът е в центъра на Ичмелер - курортното селище, централно на лагуната и с изгледи към целия залив. Даже на картичките се вижда каот основна постройка.
Храната е супер, много разнообразна, и диетична, и не. Риби, меса, местни специалитети, внимавай с баклавите и кадаифите че имат много добър готвач, плодове, абе всичко и то по много и обслужващия персонал е супер и гледа да те запомни и да се приакчи към теб определен човек от него.
Басейнът е средна работа, но бива. Супер е фактът, че е почти до морския бряг - дели го само ресторантът - градина на хотела и тесен път. Има собствен плаж, ограден, с шезлонги и хавлии.
Морето е супер солено и йодирано, носете си поне маски за очите... На затворени очи щипе...
Имайте предвид, че в т.нар. безплатна турска баня се влиза само ако имаш теляк, а телякът е от хотела и не е много евтин.
Единствената недосмислица. Иначе има всичко, кабелна, интернет, климатик, тераски, фитнес, детск икът, аниматори.... Бе всичко.

Супер е аквата, брадъре, нема да съжаляваш.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 14:47.

Хората знаят как се прави туризъм и си го правят.  А ние както обикновенно сме си на светлинни години.
Да видим Емзо дали е останал доволен от Поморие  (giggle)

Е чудесно ми изглежда и на мен; така обясняваш, че ми се прииска  да съм там:)
С делфинтие звучи супер! Няма да го мислим head_hunter значи

17.08.10
15:52

казано от Иван Шишманов на 17.08.10, 14:47:

Хората знаят как се прави туризъм и си го правят.  А ние както обикновенно сме си на светлинни години.

Не, не ми хареса определено.

17.08.10
15:59

Хората знаят как се прави туризъм и си го правят.  А ние както обикновенно сме си на светлинни години

Да бе да го е’, прав си! Ту ток спира, ту...пак тока спира  :D

HE

17.08.10
16:14

Дзвер доста проучвах и всеки, който е ходил казва като теб - това е най-хубавия хотел.
На 7-ми септември пътувам натам.  ;)  Беше ми много полезно всичко, което сподели за хотела и изобщо. Сега нямам търпение да тръгна  :D
Вероник - да поплувам с делфините ми е мечта от доста време  :)
Стоянчо - тихо, че Ванката дебне /ако мога да попреправя малко онзи стар виц - ако не го знаете кажете да го напиша/  :D

казано от Стоянчо на 17.08.10, 15:59:

Хората знаят как се прави туризъм и си го правят.  А ние както обикновенно сме си на светлинни години

Да бе да го е’, прав си! Ту ток спира, ту...пак тока спира  :D

Честно казано на Поморие тока му е сред най малките проблеми :). Лично на мен никак не ми харесва не бих си дал парите там.

Хънтър стига с тоя виц изтърка се вече  :D

17.08.10
16:27

Давай вица, че аз не се сещам нещо... :)

казано от emzo на 17.08.10, 15:52:

Пън!
Що не писа два лафа?
Да не те бегам на светофара с резачката ли ?

казано от Стоянчо на 17.08.10, 16:27:

Давай вица, че аз не се сещам нещо... :)

- Ало, ВИК ли е ?
- Не объркали сте номера тук е ВИК!
- Абе то и на вас да ви е’а майката

:)

И един не толкова изтъркан:
Двама електротехници висят на един стълб и поправят нещо. По едно време минава една баба. Единият и подвиква :
- Бабе, ще ми подадеш ли онзи кабел там?
Подала му бабата кабела, отминала, а другият техник се ухилва:
- Казах ли ти бе говедо! Казах ли ти, че това не е фазата?

17.08.10
17:05

казано от D3BEP на 17.08.10, 16:36:

казано от emzo на 17.08.10, 15:52:

Пън!
Що не писа два лафа?
Да не те бегам на светофара с резачката ли ?

Към мен ли е това ? Не следя темата, а в случая не схващам и бъзика :(

Е нали си бил в поморие? Кво не схващаш. Не можа ли да драснеш един лаф?

17.08.10
17:09

E явно съм рус. Пак не схванах, бил си в Поморие ли ?

А и използвах момента да съм далече от всичко компютъризирано.

А, ок.

Не, просто поморие е толкоз далече от бургас, че няма накъде.
Даже до меден рудник може да е по далеко за некои бургазлии.
А аз лично съм си половин помориец, дори има мдоста рода там... Можех да мина, да. Даже за един плаж през уикенда....

17.08.10
17:19

Живот и здраве - догодина :)

Освен ако направя още едно моренце в началото на септември, че искам да стана още по-църен :—)

Съмнявам се че е необходимо да ти напомням правилата, Иванчо, ако още един път ме наречеш селяндур без дори да съм се обръщал към тебе.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 17:30.

А странно, в поста си не споменах имена или никове явно някой се е припознал :(. Всъшност имах предвид, че наредбата може да е селяндурска, а не човека който я пише :).
Това не беше ли спам темата.

Емзо Септември е най якото време за летуване стига да уцелиш добро време. Не е така тъпкано с народ.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.08.10 17:37.

казано от Иван Шишманов на 17.08.10, 17:35:

А странно, в поста си не споменах имена или никове явно някой се е припознал :(. Всъшност имах предвид, че наредбата може да е селяндурска, а не човека който я пише :).
Това не беше ли спам темата.

Емзо Септември е най якото време за летуване стига да уцелиш добро време. Не е така тъпкано с народ.

Благодаря ти за “извинението”.
Да видим.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 17.08.10 20:07.

17.08.10
18:32

5 дни абсолютен кеф! Догодина пак съм в Созопол! и още толко още далеч от джунгалата...

Мнението беше редактирано от Бойко на 17.08.10 18:33.

HE

17.08.10
18:47

казано от D3BEP на 17.08.10, 17:07:

Е нали си бил в поморие? Кво не схващаш. Не можа ли да драснеш един лаф?

Щото не е имало ток  :D

Стоянчо вица по повод “Ванката дебне”:

На някакъв пич жена му била абсолютна нимфоманка, но му се наложило да замине двуседмична командировка. Да не му слага рога - купил секс робот. Въпросното чудо на техниката работело, като му кажеш “Льольо почни” и Льоьо клател да пушек се вдигало. Спирал, като му кажеш “Льольо спри”. Заминава човечеца и обяснява на жена си как се ползва. Тъкмо излязъл и жената нетърпелива го пуснала:
- Льольо почни! Льольо почнал - свършила жената N на брой пъти и решила да го спира.
- Льольо спри! Льольо обаче не спира - клати като за последно. Видяла се в чудо жената и почнала да бяга на машинката.
Връща се нашия човек след две седмици и що да види - целия блок тъне в тъмнина и разруха, мазилка изпопадала, стъкла изпочупени, врати висят и пълна тишина. Влиза човечеца във входа и вижда до една стена се подпрял комшията му с пищов в едната съка и тиган в другата пазейки си задника с него. Пита нашия човек:
- Комшо какво е ставало тука докато ме няма?
А комшията:
- Шшшшшт Льольо дебне!!!

п.п. Ванка тоя не съм го разправял. Иначе съм пълен с вицове като улично куче с бълхи  :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.08.10 18:49.

казано от head_hunter на 17.08.10, 18:47:

п.п. Ванка тоя не съм го разправял. Иначе съм пълен с вицове като улично куче с бълхи  :D

Вярно не си.
То и аз знам два три, ама Митко ще изгуби детската аудитория  :D

17.08.10
18:55

хахаха, Льольо дебне да ебне! :D
Ванка, айде пускай ги, детската аудитория сега я няма.

Ето няколко бързи:
Две мухи кацнали на едно лайно и едната казала на другата:
-Може ли да пръдна?
Другата отвърнала:
-Деба мама му, бива ли да говориш така докато сме на масата?!

Два гъза си говорели и единият казал:
-Тръц-пъррррррррр
Другият отговорил:
-Пръъъъъъъъц-фъссссссс
Първият отегчено казал:
-Искаш ли да сменим темата?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.08.10 19:00.

HE

17.08.10
19:21

И един последен за днес от мен  :D

В аптеката.
- Тридесет презерватива, моля.
- Ще желаете ли торбичка?
- Не, моето момиче е хубаво.

17.08.10
19:29

Отива една миниатюрна количка в една бензиностанция и шоферът казва:
-Ще ви помоля за една капчица бензинец и една капчица масалце.
Бензинджията отвърнал:
-А да ти пръднем в гумите не щеш ли?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.08.10 19:29.

17.08.10
19:32

Бах, 6 дена мастурбация, всеки ден по 2 пътя след ставане и преди лягане, и не ми олеква ве да го...!

Мнението беше редактирано от El padre на 17.08.10 19:33.

17.08.10
19:33

HE

17.08.10
19:43

казано от Иван Лординов на 17.08.10, 19:32:

Бах, 6 дена мастурбация, всеки ден по 2 пътя след ставане и преди лягане, и не ми олеква ве да го...!

Не вярвай на приказката “Кой, каквото сам си направи - друг не може да му направи”!
За тея работи си трябва жена  :D

17.08.10
19:45

айде и аз да се разпиша при спамерите

Мнението беше редактирано от emzo на 17.08.10 19:46.

17.08.10
19:48

Щом детската част си е апнала изварата...

http://www.vbox7.com/play:373b73ee

Мнението беше редактирано от 6th на 17.08.10 19:48.

17.08.10
19:54

казано от head_hunter на 17.08.10, 19:43:

казано от Иван Лординов на 17.08.10, 19:32:

Не вярвай на приказката “Кой, каквото сам си направи - друг не може да му направи”!
За тея работи си трябва жена  :D

Не имах предвид,че тези работи с тестостерона, при често изхвърляне намалявал и тренировките се влошавали не е вярно. Иначе си прав да, но като няма, какво да се прави. :D

Като влезе по хубава мацка във фитнеса и не мога да изляза зад бара :)

17.08.10
20:06

Преди 5 минути свърших, а пак ми е надървен, без дори да си мисля за такива работи...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1