кленбитерол

Темата е заключена.
SA

14.03.05
21:44

Аз съм на 22 е ме интеересуват страничните ефекти.Казаха ми че вредял на мозъка и се тапеело вярно ли е това и изобшто много ли е вреден.Той вече не е забранен.Plz някои от bb-team да отоговори  :wink:

LA

14.03.05
22:14

Бас ловя че верно ше затъпееш от него!

18.03.05
11:52

Ае момчета откъде ги мислите тия глупости е? Как ще затъпееш от клен не моа разбера? При мен специално странични ефекти почти няма. Единствено при 7 таблетки на ден (което ми е макса) получавам леки тремори на пръстите и съм МНОГО изнервен. Иначе други странични ефекти, които има, но при мен не се появиха: главоболие, безсъние/сънливост, сърцебиене (за това не съм сигурен някой да ме поправи ако греша).

05.04.05
00:50

тоя дето е пил клемб и ти е казал че се тъпее от него просто се е оправдавал за своята природна тъпота,не му се сърди че те е излъгал горкия не е виновен 8)  8)  8)

Прочетете
http://www.bb-team.org/stuff/000102.php

Кленбутерола е забранен за спортните цели.

05.04.05
11:28

ами то и кафето е забранено от МОК,тъй че това не важи

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1