Съветче..

16.08.10
08:32

Здравеите.Преди няколко дена се прибрах от морето и ми останаха 150-200лв за добавчици.На 18г съм 82-3кг 180см тренирам от година и половина някъде фитнес и БИ.Та целта ми е сега още няколко килца и подобряване на силата и издражливостта.Храната е добре протеинче си имам.Мисля да взема интраболик, но се чудя с какво да ги комбинирам дали с азотен боостер или креатинова матрица.Също си мислех за вариант да взема да кажеме за преди тренировка jack3d или някои друг ако препоръчате за повреме на тренировката интраболик и след имам остнало малко монихидратче да кажеме по 5гр .

17.08.10
14:53

Миналата година ползвах Green magnitude+Intrabolic+Jack3d, останах доста доволен. За Интраболик-а и Джак-а мога да кажа добри думи като комбинация, но откровено казано мисля да заложа на друг креатинов продукт за есента - MAN Clout. За споменатия бюдет ти препоръчвам да си вземеш MAN Clout+Intrabolic и след като свършиш Clout, да го заместиш с Jаck3d (не е добре да се стакват заради голямата конентрация на бета аланин и креатин, която с еполучава, поне според мен). По цени от английски сайт MAN Clout+Intrabolic с доставката излиза 174 лв.

17.08.10
14:59

И аз съм хвърлил око на Clout, ще го тествам зимата. Към автора- ако имаш възможност за само един продукт освен интрата, вземи креатинов продукт.

17.08.10
16:26

На интраболика съм му хвърлил око и той ще е задължителен.Ама се чудя за креатиновата матрица или пред тренировачния....Като цяло бих заложил повече на креатиновата матрица, но един продукт Musclespeed ми направи доста добро впечатление и мисля да го пробвам.Ако някои го е ползвал или е по запознат ще съм му благодарен да разкаже малко за него.

17.08.10
16:47

Presurge unleashed е добър ;) то си има creatin pure и азотен буустер (glycocarn)
Аз съм съчетал presurge unleashed и intrabolic.

Този продукт според мен също би ти вършил перфектна работа. Както производителя пише -> “всичко в едно”. Съдържа протеин, въглехидрати, големи количества аминокиселини, BCAA, глутамин, напомпващи съставки, креатин, витамини, и др. и др. :] Една опаковка стига за 32дни. http://power-bg.com/index.php?main_page=product_info&cPath=94&products_id=631 .

Мнението беше редактирано от Митко Георгиев на 18.08.10 06:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1