18.08.10
04:35
Може би малко се лигавя,като питам”може ли да се ебе дяволът във въздуха”,но какво пък,ако някой е попаднал или е научил за някакъв начин да се изгорят мазнините по задника,без да се сваля от друго място да сподели :D
18.08.10
04:55
казано от kiborganaizer на 18.08.10, 04:35:
Може би малко се лигавя,като питам”може ли да се ебе дяволът във въздуха”,но какво пък,ако някой е попаднал или е научил за някакъв начин да се изгорят мазнините по задника,без да се сваля от друго място да сподели :D
Toва са най-вероятно излишни мазнини -така че не
Ако целия си един задник, може и да ти се получи. :)
Локалното горене на мазнини е бил спорен въпрос, но според мен е близо до невъзможното.
Мнението беше редактирано от 6th на 18.08.10 05:20.
Интересно, а за какво ти е да сваляш мазнини само от там? На другите места ти харесва как стоят или...? :)
Абе и аз се чудех как да сваля предимно оттам ама не става работата.Правих яко кардио + Йохимбин,чрез който уж трябваше да свалям предимно оттам но първо ми се свършиха мазнините по ръцете ,гърба ,раменете и тогава почна леко корема и едва-едва задника,но на мене ми е такава структурата че последно свалям задник а първо там качвам.Лошото е че сега като нямам почити мазно по ръцете,гърба и раменете и изглеждат малки а като си хвана задника и имам яко мазно там.Застопорила се е обиколката на ханша на 101 см и не иска да падне.На 90 кг си беше толкова,сега съм 87 и пак е толкова.Имам чувството че и 80 да стана ще падне най много още 1-2 см а има толкова много мазнини там.Явно начина наистина е липосукцията.
Мазнините се свалят в реда по които са качвани това казват иследванията на учените и в това има много логика.
казано от vatman на 18.08.10, 10:13:
Мазнините се свалят в реда по които са качвани това казват иследванията на учените и в това има много логика.
Да,да де да беше така.Сега както съм посвалил от корема и ръцете/раменете и гърба,ако се омазня първо ще е на задника ,после на корема след това гърдите и чак накрая ръце/гръб/рамене.
18.08.10
11:39
казано от kiborganaizer на 18.08.10, 04:35:
“може ли да се ебе дяволът във въздуха” :D
Отговор: разбира се.
А методът е липосукция, има и едни локални сауни които предизвикват силно изпотяване на конкретни места, не гарантирам за ефекта от сауните, освен това можеш да правиш упражнения за задник, които ако не друго ще го направят по-твърд, има и едни масажорни ленти които също спомагат редуцирането в комбинация с балсами.
Извън това локално изгаряне на мазнини без външна механична намеса е невъзможно.
19.08.10
04:09
казано от vatman на 18.08.10, 10:13:
x2
19.08.10
08:23
Ти сигурен ли си, че задникът ти е толкова тлъст? Възможно е да имаш стойка тип “Доналд Дък” и това да го прави да стърчи назад.
19.08.10
09:18
Принципно фактът ,че качваш на точно определени места, е хормонално обусловен.
На теория има минимален шанс да постигнеш нещо точково, и то трявба да е доста добре обмислено.
На практика... Не виждам правилна диета с добра тренировка с какво ще ти влоши външния вид, ак предизвика цялостно сваляне на мазнини.
19.08.10
09:20
казано от Владимир Недков на 19.08.10, 08:23:
Ти сигурен ли си, че задникът ти е толкова тлъст? Възможно е да имаш стойка тип “Доналд Дък” и това да го прави да стърчи назад.
x2
20.08.10
05:34
казано от Владимир Недков на 19.08.10, 08:23:
По-скоро комбинация между склонност към трупане на маса в глутеусите и омазняване(което често се среща)
По сто тояги на голо всеки ден, па да видим няма ли да избягат мазнините. Тва не е майтап, бой бой бой и задникът ти ще стане като детско барабанче, просто трябва да и взмеше страха на лойта и тя самa ще избяга :D
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 20.08.10 21:02.
Ти пък си се скъсал да сваляш 3 кила едва ли са ти смалили толкова нещо,че само задникът да е останал
26.08.10
17:14
много ме радвате на тая тема големи лафове пуснаха някой пичове :D ... оп да подходим научно по въпроса ... неможе да се свали на едно място