Кой според вас е най-ефективния препарат?!?

27.02.05
20:37

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Кой според вас е най-ефективния препарат за изгаряне на мазнините, и какво мислите за продуктите Lip 6 i Hydroxycut

Ето и повече информация за тях:

http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
http://www.bodybuilding.com/store/mt/hydroxyef.html

27.02.05
21:18

Именно този продукт на Масъл Тек “Хидроксикътът”  ползва мой клиент и е много добър избор! Лично виждам ефективността и действието му в дните от начало на прием и сега (предвид зимата дори  :roll: ) - така че абсолютно ЗА хъдрокси-то  :wink:  Препоръчвам го.

03.03.05
19:01

Просто много ми е чудно от къде може да се закупи “Хъдрохъцут” ?
Освен от този сайт: http://www.bodybuilding.com/store/mt/hydroxyef.html
Ако знаете от къде може да се закупи пишете ми!
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul

HS

03.03.05
20:03

Дайте верно идея от къде може да се купи и на каква цена е  :)

DO

04.03.05
10:01

Warnings : Not intended for use by person under 18!!!!
според вас това го казват ей така или наистина ако си под 18 не е добре да ги взимаш!!! какво мислите ? става дума за :
Hydroxycut Ephedra Free
а ?

04.03.05
12:08

Super Fat Burner на Аmerican Muscle.

04.03.05
12:19

Warnings : Not intended for use by person under 18!!!!
според вас това го казват ей така или наистина ако си под 18 не е добре да ги взимаш!!! какво мислите ? става дума за :
Hydroxycut Ephedra Free
а ?

Ти как мислиш? Дали го казват “ЕЙ ТАКА” ?

DO

04.03.05
13:25

ми не знам за това вас питам! щото има протеин на който пише че не е добре да се пие от хора под 16 а некви дечурлига го “ядът” като за световно и са на 14-15 не че знаят кво правят но не съм чувал некой да му е станало нещо от протеин (имам предвит нещо сериозно)

04.03.05
19:52

EDIT

04.03.05
21:05

Аз от фет-бърнъри не разбирам много, но само да ви кажа, че повечето юзъри в бб.ком твърдят че новите версии на фет-бърнърите, които естествено са ephedra free са без ефект. А и тази фирма - Muscle Tech е известна с добри продукти, но на много раздути цени. Пример е най-известния им суплемент с гръмкото име Cell Tech, който не е нищо кой знае какво повече от креатин с декстроза, но на доста прилична цена.

06.03.05
20:41

Аз взимам НА Биогейм и има ефект,ама при кросове 8-10 км поне 4пъти седмично и тренировка с тежести поне 4 пути седмично ниама как да няма.

31.03.05
12:49

аз съм тествал бая неща за 3 години, бех свалил от 117 до 82 кг.
наскоро си взех фет лос на мусаши - бесен шит, беше ми гадно на корема
да не влизам в подробности относно отделянето...
пия хуан сега на мусаши - харесва ми , лесно се усвоява и не дразни
суперфет бърнарите на АМ  са дивотия - определено
имаше едни преди време с диуретици  в магазина на канала -  около 25 кинта 100 бр на неква християнска ЮС организация - беха добри но изчезнаха.
диета+тренки+некво тичане му е майката
проблема при мен е, че не мога да спра алкохола
пия като смок 1-2 седмично по половин кило концентрат и не съм критерий за акъл по темата .
само мога да препоръчам ракия за въстановяване след тренка - действа безотказно ....

31.03.05
12:54

[quote author=“crs”]Super Fat Burner на Аmerican Muscle.

Добри ли са? Аз си купих от тях и скоро ще почвам.

02.04.05
13:07

[quote author=“kara”][quote author=“crs”]Super Fat Burner на Аmerican Muscle.

Добри ли са? Аз си купих от тях и скоро ще почвам.

Аз лично съм доволен от него.

05.04.05
12:31

По голям БОКЛУК от Super Fat Burner на Аmerican Muscle не бях пил чесно да ви кажа само дето си дадох нещастните пари.Но значи като го пих:сутрин не чувстах глад а вечер след като се пребера от тренировки умирах отр глад.Но после като испих кам 20-25 таблетки пак не чувстах глад сутрин и после кам обяд умирах от глад.Консолтирах се сас други приятели и те ми казаха че те не чувстали глад през целия ден.Ослабнаха много бързо но после качиха двойно повече

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1