27.02.05
20:37
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Кой според вас е най-ефективния препарат за изгаряне на мазнините, и какво мислите за продуктите Lip 6 i Hydroxycut
Ето и повече информация за тях:
http://www.bodybuilding.com/store/nutrex/lipo6.html
http://www.bodybuilding.com/store/mt/hydroxyef.html
Именно този продукт на Масъл Тек “Хидроксикътът” ползва мой клиент и е много добър избор! Лично виждам ефективността и действието му в дните от начало на прием и сега (предвид зимата дори :roll: ) - така че абсолютно ЗА хъдрокси-то :wink: Препоръчвам го.
Просто много ми е чудно от къде може да се закупи “Хъдрохъцут” ?
Освен от този сайт: http://www.bodybuilding.com/store/mt/hydroxyef.html
Ако знаете от къде може да се закупи пишете ми!
Моля пишете на кирилица. Мнението ви беше преведено.
Mr_Muskul
03.03.05
20:03
Дайте верно идея от къде може да се купи и на каква цена е :)
04.03.05
10:01
Warnings : Not intended for use by person under 18!!!!
според вас това го казват ей така или наистина ако си под 18 не е добре да ги взимаш!!! какво мислите ? става дума за :
Hydroxycut Ephedra Free
а ?
Warnings : Not intended for use by person under 18!!!!
според вас това го казват ей така или наистина ако си под 18 не е добре да ги взимаш!!! какво мислите ? става дума за :
Hydroxycut Ephedra Free
а ?
Ти как мислиш? Дали го казват “ЕЙ ТАКА” ?
04.03.05
13:25
ми не знам за това вас питам! щото има протеин на който пише че не е добре да се пие от хора под 16 а некви дечурлига го “ядът” като за световно и са на 14-15 не че знаят кво правят но не съм чувал некой да му е станало нещо от протеин (имам предвит нещо сериозно)
Аз от фет-бърнъри не разбирам много, но само да ви кажа, че повечето юзъри в бб.ком твърдят че новите версии на фет-бърнърите, които естествено са ephedra free са без ефект. А и тази фирма - Muscle Tech е известна с добри продукти, но на много раздути цени. Пример е най-известния им суплемент с гръмкото име Cell Tech, който не е нищо кой знае какво повече от креатин с декстроза, но на доста прилична цена.
Аз взимам НА Биогейм и има ефект,ама при кросове 8-10 км поне 4пъти седмично и тренировка с тежести поне 4 пути седмично ниама как да няма.
31.03.05
12:49
аз съм тествал бая неща за 3 години, бех свалил от 117 до 82 кг.
наскоро си взех фет лос на мусаши - бесен шит, беше ми гадно на корема
да не влизам в подробности относно отделянето...
пия хуан сега на мусаши - харесва ми , лесно се усвоява и не дразни
суперфет бърнарите на АМ са дивотия - определено
имаше едни преди време с диуретици в магазина на канала - около 25 кинта 100 бр на неква християнска ЮС организация - беха добри но изчезнаха.
диета+тренки+некво тичане му е майката
проблема при мен е, че не мога да спра алкохола
пия като смок 1-2 седмично по половин кило концентрат и не съм критерий за акъл по темата .
само мога да препоръчам ракия за въстановяване след тренка - действа безотказно ....
[quote author=“crs”]Super Fat Burner на Аmerican Muscle.
Добри ли са? Аз си купих от тях и скоро ще почвам.
[quote author=“kara”][quote author=“crs”]Super Fat Burner на Аmerican Muscle.
Добри ли са? Аз си купих от тях и скоро ще почвам.
Аз лично съм доволен от него.
По голям БОКЛУК от Super Fat Burner на Аmerican Muscle не бях пил чесно да ви кажа само дето си дадох нещастните пари.Но значи като го пих:сутрин не чувстах глад а вечер след като се пребера от тренировки умирах отр глад.Но после като испих кам 20-25 таблетки пак не чувстах глад сутрин и после кам обяд умирах от глад.Консолтирах се сас други приятели и те ми казаха че те не чувстали глад през целия ден.Ослабнаха много бързо но после качиха двойно повече