Помогнете ми

18.08.10
13:56

Здравейте не бях сигурен точно в кой под форум да пиша в този. Имам голямо желание да почна да тренирам за физика. на 15 съм висок съм към 187тежа  около 75 кг , едър съм (не съм дебел дори нямам и корем) имам физика като за нормално 15 годишно момче. Бях решил да дигам гири и баща ми ми взе само че ми взе 5кг и 2 кг но вече 5 кг са ми прекалено леки и не виждам файда от тях почнах да правя коремни преси и така комбинирах и с клякания и когато ме заболяват ръцете почвах коремните преси но ми беше трудно и все още ми е трудно да се набирам по лостовете правя максимум 3 набирания и усещам че не мога да се надигна повече, лицевите опори също са ми проблем правя ги по 10 и то след 5,6 вече не ги правя като хората причина че не мога да ги правя според мен е в това че не ми достига сила и за това пък реших да си купя комплект дъмбели и да почвам да дигам. Искам да ви питам ще ми помогнат ли упражненията с дъмбели за да мога да правя лицеви опори и да се набирам? И ако можете да ми кажете някакви упражнения и долу горе по колко пъти трябва да се правят за да си правя всеки ден тренировка. По принцип спортувам всеки ден е ако карането на колело по 20-30 км се счита за спортуване.

18.08.10
14:07

Тука се изисква търпение. Всеки тръгва от някъде. Какво като правиш 3 набирания най-много. Отивай всеки ден и си прави по 3, по 3, по 3 ... после ще правиш по 4 след месец по 5 и така. Трябва ти постоянство и ще успееш :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1