07.03.04
02:02
Zdraveite!Az sum stravnitelno nov bilder (vdigam ot okolo 5 meseca) i vijdam dosta promeni v silata i razmera na myskolite mi no imam edin golqm problem-koremut mi e dosta izdyt i vupreki che pravq vsevuzmojni koremni presi(3 puti sedmichno) ne vijdam gram promeni v goleminata na koremut mi.Ot 2 meseca izbqgvam testenite izdeli i gaziranite napitki kato kola ili bira,piq bylioni i drygi takiva no promeni nqma.Molq vi daite mi suvet kakvo trqbva da pravq.Mnogo vi blagodarq
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:39.
za da svalish korema ti trqbva da orelefish !! tva se pravi kogato svalish procenta maznini ishvurlish vodata izvunkletachno na max i tn inache ot koremnite presi plochkite nqma da ti se vizdat nai -mnogo ili da pretrenirash ili da porasne korema poveche
po-zdravi
07.03.04
05:13
dobre mazninite shte gi premahna no vodata kak da q izhvurlq?
kato premahnesh solite ,sys dioritichno deistvashti produkti , sys distilirana voda i sol koqto ne sudurza natri i po vreme na trenirovka kato se potish
po-zdravi
за хубав корем трябва диета и повечко айробика.Предлагамти нагладно да караш колело или да бягаш за около 40 мин,да пиеш много вода поне 3-4 литра на ден.И много здрави упражнения за корем.Колкото до диетата поне за месец махни от менюто си всичко сладко,тестено,газирано,солено и трябва да получиш резултат но трябва много постоянство. Успех
11.04.04
08:43
Емо е прав за водата,но в случая ти не търсиш точно това.Водата се изхвърля главно от състезатели и то не които изглеждат мазни и дебели,а искат да са релефни до дупка.В твоя случаи проблема е по стандартен.Спри храната след 20:00 и започни да намаляваш с по 15 мин. приема на храна,тоест първият път си спрял в 20:00,следващият в 19:45,после в 19:30 и т.н.Ако умираш от глад след спирането на храна може би приеми още едно хранене,което да е протеиново с възможно наи малко въглехидрати.За да стопиш мазнини трябва да се храниш 5-8 пъти дневно с по малко храна а не 2,3 пъти с по много.
Пусни кардио сутрин на гладно и след,преди тренировка.
Всичко това е ако корема ти е надут от мазнини,но може да има и друга причина и тя е просто да издуваш коремната кухина,а това да става в следствие на честото хранене.Аз се храня 8,9 пъти на ден и коремната ми кухина е редовно издута,но ако пропусна хранене се получава един убииствено красив корем :P все пак аз съм с бърз метаболизъм,ако ти не си такъв всичко е във въглехидратите!
lesno_nema, тук малко не съм съгласен. Храненето не трябва да се спира, така само се отключват катаболни процеси. Shoki, по-добре приемай бедни на калории, богати на протеин храни (пилешки гърди, яйчни белтъци) след 18:00. Също така трябва да ограничиш животинските и рафинираните мазнини; прави и аеробика 2-3 пъти седмично.
Между другото, за издутия корем причина може да е не само по-голямият процент мазнини, но и намаленият тонус на коремните мускули.
Shoki ти имаш мазнини или просто ти е издут корема, или и двете?
Ако само е издут, а няма мазнини аеробиката и кардиото помагат ли?
Eclipse как може да се увеличи тонуса на коремните мусколи?
lexus, виж тук, Image е пояснил една от причините за издут корем и справянето с това ( точно за тонуса става съпрос ).
12.04.04
21:12
Виж Еклипс,ако тои е с бавен метаболизъм и храната му се задържа над 3 часа в стомаха няма как да стигне до катаболизъм,когато хапне в 6 храната ще продължава да дава енергия още доста време!
Пък ако дори не броим това като факт съм чувал че при хората с много мазнини когато организмът остане гладен не яде мускулна тъкан а точно самите масти!
Все пак ако не може да издържи да си приема протеин!
Само младежа да не се заблуди че е мазен а в същтност да му е издута кухината,защото от толкова кардио ще стопи и мускули(казвам ако се заблуди)!
Не съм много съгласен с Gotcha да се яде малко,за да не се издуваш!
Така може да не си набавиш достатъчно храна!
Аз при почти всяко хранене се издувам но усвоявам храната!
lesno_nema не знам дали си забелязал но там участвам и аз с въпроса си за упражнението kоето обяснява Image. Ти знаеш ли как се изпълнява това упражнение?
12.04.04
23:40
Дам!Става дума за трениране на ТВА и освен предимствата които изброи Image има още доста!
Аз лично не го правя,защото нямам време(тъпа причина но няма как)!
Според мен които е зарибен може да му свърши уникална работа и да подобри много силовите постижения и също да се спре нуждата от колан(не знам дали това Image го е казал не съм прочел цялата статия,мързи ме)!
За добро инфо препоръчвам брои 7 2003г. юли месец на Олимп.Статията се казва ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО
Може да поръчате броя само за лев!(ехе аз и рекламодател станах)
Чакаи че сега видях че си дал линк-не не става дума за упражнението от линка!
Пичуе ние за корем издут след хранене ли говориме или за постоянен тарбух? :lol:
Тарбуха си е разширен стомах, което си става от преяждане и препиване и т.н. Лично по-мен сам го установил :) а и не само по мен, приатели и т.н. Не казвам като яде по-малко да се недохранва момчето. Казвам му да яде яко трябва и по 10 пъти ама по-малко за да може тоя тарбуха да се прибере. Просто стомаха си се прибира и сичко е окей :) Да не очаква да стане това обаче за 1 седмица все пак...
lesno_nema ако имаш време и желание би ли обяснил как се изпълнява точно защото съм от Сливен, а тук никъде не искат да ми намерят този стар брой на Олимп.
13.04.04
19:00
Хех, то това без снимка е необяснимо :) !!!
13.04.04
19:47
Ще ме разбереш погрешно после ще се сърдиш що не деиства!!!
Има много детаили!!!
Виж ако си намериш поне един Олимп отзад има талон за поръчки,ксерокопираш го и го изпращаш до редакцията+1 лев и броя след две седмици е при теб!!!
С риск да стана досаден искам да ви попитам дали знаете как се казва това упражнение? Без значение дали е на БГ. или Английски.
05.05.04
05:38
Ne be az si bqh mazen (malko verno mi e rashiren stomahut no sega rabotim i nad tova) no po princip imah mnogo maznini v oblasta na korema(okolo pupa specialno).I taka sledvah vashite suveti i suvetite na daskalkata(Tq tvurdeshe che kogato razvivash myskoli gorish maznini-kolko e prava ne znam) Ama sega se poogladih de nqma go veche tolkova golqmo koremche. Mersi mnogo za savetite.Jivi i zdravi