18.08.10
15:21
Приятели, от 2-3 месеца правя доста кардио....преди 3 месеца бях 98 кг с корем (талия) 107 см.....за 1 месец с карнитин на Pro Nutrition станах 92 кг и талия 101 см.....за още един месец, тогава не пих нищо, а и не правех така редовно кардио, станах 88 кг и талия 99…сега последните седмици си взех на Scitec Perfect Fatloss-a, но честно казано няма ефект, в момента съм 85 кг, и талия 97…и понеже до 2-3 дни свършва този фет бърнър, искам да Ви попитам, какво да си взема...но да е до 50 лв. макс, което да ми помогне...като режим е следното: ставам сутрин, пия 4 хапчета от скайтека, кардио на колелото 40 мин, след което хапвам половин кис. мляко с овес. ядки, следобяд пак пия 4 хапчета, хапвам примерно пилешко с салатка и тренирам с тежестите, но нямам много сила, не наблягам на тях, защото и не взимам други добавки, просто докато чистя да ги поддържам мускулите...и вечер хапвам малко извара ако въобще ми се дояде...и това правя, първия месец определено имаше добър ефект, но сега посл. седмици, въпреки фет бърнъра...все талията върви 97-98-97-98…..и не спада :(
Какво ще ми препоръчате, иска ми се до края на месеца да я сваля на 95….целта ми за месец-два напред е 87 см?
Трудна работа човек.Аз бях 98 кг и имах талия 103,смисъл мерено през пъпа на най широкото място.Сега съм 88 кг и талията е 94-95 през пъпа.Иначе отгоре на по тясното от 100 е паднала на 90 някъде но по надолу няма мърдане.Имам чувството че имам излишна кожа като че ли и само рязане трябва.Коремни преси не правя ,чудя се и кг. дали да свалям повече като гледам и 80 да стана пак ще е голяма.Лошото е че след миналото лято ,от 88 станах на 90 кг а талията от 94-5 отиде на 100 + .
18.08.10
19:21
Абсолютно същото положение съм братле, е сега я измерих, почти 96 е...утре сутринта, понеже аз тогава се меря, ще е 96, надявам се.....но въпреки това, като структура съм абс. същия, в смисъл горе ми е 91-2, долу 96-7…...и тоя пояс е някъв ужас.....и просто не знам...ти какво си пробвал като добавки, и имаш ли намерение да продължиш с опитите, или ще тренираш силово вече...в смисъл с добавки и енергетици? Понеже аз откакто започнах да свалям, спрях всичко, и но експлоад, и креатин, и всичко...
Миналата година свалях със sx и яко кардио .Тази съм пил малко йохимбин и к-карнитин ,но интересното е че килата и талията взеха да намалят след като спрях кардиото и добавките.92-93 кг бях като спрях но понах работа при която се ходи по цял ден и сега съм 88 като правя по 2 силови тренировки седмично.За сега оставям така нещата,пазя някакво нвд и каквото се свали без добавки още месец свали,след това става студено и свалянето се забавя.Но аз никога съм нямал по малка талия.