Проблем с приема

16.08.10
17:17

Здравейте.Значи аз съм на 15 и малко 1.83 на 78кг.Искам малко релеф преди настъпването на зимния сезон.По-сериозно ще се занимавам другия май месец. Та така поръчах си днес един фет бърнър-ON Mega Fat burners 60 таблетки-т.е 30 дозички.Обаче проблема е ,че немога да си го оставя вкъщи.Във фитнеса имам шкаф и мога да го оставя там обаче ми остават само 3 приема преди тренировка,а аз правя и 4 дена сутрин кардио.Та ще има ли някакъв ефект за 3 дневен прием? Да речем,че мога и вторник и четвъртък да ходя до фитнеса да си вземам по 1 доза но това ще е към 17:00.Таа очаквам мнения и поздрави за хубавия форум!

16.08.10
17:45

Какви са тези ненормални въпроси? Не ти отива на 15те ти години !..Ами раздели си капсулите на две едните си ги скрии под някой камък или ги заравяш близо до вас и притичваш когато дойде време за дозата другите за залата!!Раздвижи го това сивото дето дедо Господ ти го е дал............!!!Варианти много

Мнението беше редактирано от ivan_binev на 16.08.10 17:52.

AZ

16.08.10
18:14

От вашите ли намери да криеш добавки бе,аланкоолу?!Зарязвай ги тия щуротии-ако го приемаш,поне го приемай правилно.

16.08.10
19:32

Абе какво да ви обясня-трябва да го видите :D :D . Въри обесни на непросветен народ ,че не е вредно! Както и да е. Мога да си ги разделя и да си сложа едните в гаража примерно. Хареса ми идеята да си ги заравям някъде :D

19.08.10
09:43

И още нещо.Пише ,че трябва да се приема преди ядене,обаче проблем ли е ако го пия преди тренировка?
Т.е 30-40 мин след ядене??

19.08.10
10:52

ми ако не беше проблем щеше да пише “прием след ядене” :D
Баща ти що не налива бензина след като закъса... а преди тва :D

19.08.10
11:57

казано от Helper55 на 19.08.10, 10:52:

ми ако не беше проблем щеше да пише “прием след ядене” :D
Баща ти що не налива бензина след като закъса... а преди тва :D

Тате не налива бензин.БМВ-то е печка :D. Та по темата ами сутрин на гладно как? Щото ходя да тичам към 7 апък не се връзва да се наям преди тва (rofl)

19.08.10
12:03

Ти какви проблеми имаш ... :X

19.08.10
12:13

казано от hardrlz на 19.08.10, 12:03:

Ти какви проблеми имаш ... :X

Що твойте кви са? Излей си душата!

AZ

19.08.10
12:22

казано от fatrat на 19.08.10, 09:43:

И още нещо.Пише ,че трябва да се приема преди ядене,обаче проблем ли е ако го пия преди тренировка?

Не съм приемал бърнери досега,но според мен го приемай както си е написано.А ако ядеш 30-40 минути преди тренировка,това е грешно-нека да е 1.5 часа преди тренровката.
п.с.не те съветвам да си криеш добавки,първо защото не си заслужава,защото резултатът няма да е кой знае какво.Второ,защото ще ти е проблем приемът,а и постоянно ще се чувстваш като престъпник,че се криеш.Но ако решиш да ги приемаш както трябва,все ще намериш 1 минута далеч от вашите,за да глътнеш едно хапче.

19.08.10
13:36

казано от az100yan на 19.08.10, 12:22:

казано от fatrat на 19.08.10, 09:43:

Не съм приемал бърнери досега,но според мен го приемай както си е написано.А ако ядеш 30-40 минути преди тренировка,това е грешно-нека да е 1.5 часа преди тренровката.
п.с.не те съветвам да си криеш добавки,първо защото не си заслужава,защото резултатът няма да е кой знае какво.Второ,защото ще ти е проблем приемът,а и постоянно ще се чувстваш като престъпник,че се криеш.Но ако решиш да ги приемаш както трябва,все ще намериш 1 минута далеч от вашите,за да глътнеш едно хапче.

Ясно.Аз принцино ям към 12:30 и тренирам към 2 щото ми е тежко иначе ама ще го измисля някак!

19.08.10
14:02

Ако искаш да сваляш.....се наложи да бягаш на гладно сутрин...sry живота е тъ*ак :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1