24.06.10
14:03
Често си купувам от българския на таблетките. Преди време си взех някъкъв финландски -натурален от Ацерола! Усвоявал се по-добре -и т.н.,със ксилотол. После купих един от шипка.От магазините на Лечител са и двата.Не усетих някаква разлика,...-но все пак този от шипките беше от 500мг.таблетката и не ме болеше стомаха дори и на гладно да го пия! А ацеролата беше малко по-скъпа,-и на по малки таблетки-иначе бяха по-вкусни,ако това е от значение.
Скоро не съм пил никакви витамини-и искам пак да си взема някъкъв по-различен от българския. Та ако имате идея споделете я.И кажете от къде си го взимате.А също и комбинирани витамини-от кои сте доволни? Аз комбинирани последно купувах на “нау”-едни с гел вътре - мисля че бяха добри!
Тенкс, на всички които ще отделят време да напишат по нещо!
Спортни витамини бол- Now Adam, Orange Triad, Anavite, виж кой ти е по джоба ;)
24.06.10
15:33
Предпочитам натриев аскорбат на таблети.
30.06.10
17:16
намерих едни мулти-готини, но искам някакво натурално “С”,-а в аптеката ме гледат като луд—-и ми дават от онова от 100години българското,но за него чух че е синтетично и не са усвоявало мн. добре, та....-вие какво пиете?
За какво ти е притрябвало толкова витамин Ц - яж лимони като толкова искаш натурално.
Зелето също е добър и достъпен източник на витамин С. По-добре да се консумира вечер или преди почивка поради високото съдържание на фибри.
Наскоро и аз си търсих вит.С, защото исках да взимам допълнително. Бих ти предложила на Цетебе от 500мг по 30 капсули са в опаковка. А също и на nowfoods има от 500мг - аз него съм си поръчала сега.
17.07.10
18:02
Днес попаднах на много яка ацерола-в билковите аптеки,е-малко е скъпа.