правилно ли е това?

19.08.10
15:50

Сега незнам дали това моето е някаква специална диета но все пак се постарах да променя стария ми начин на хранене :). Работата ми е такава,че се прибирам късно и на следващия ден ставането ми е в 11.Така от около 6 седмици яденето ми е следното:11ч 4 яйца,2филиики черен хляб 1 домат,тръгвам към работата 2 ч кофичка кисело мляко и корнфлеикс: 3ч тренировка в офиса.. различни упражнения с 2 дъмбела по 15 кг и лост 20 кг:5ч 2ф черен хляб и някакъв колбас (салам,кренвирш) 19/30ч последно ядене..салата или някакви зеленчуци с 2 ф хляб.Сладкото съм го свел до минимум само мед си пиивам,газираното хич го няма в храненето ми.Алкохол 1 път на 2 седмици си отпускам душата с ракия или бира с приятели :).На 24г съм 172 висок 72 кг..целта ми е да изчистя мазнините около корема имам волята ама незнам дали съм на прав път.Чакам мнения :)

19.08.10
17:54

Лошо е това ,че ти е такова работното време ,но...Замени кренвирша и салама със печена пържола (пилешка или телешка).

казано от Viktor_0 на 19.08.10, 15:50:

Сега незнам дали това моето е някаква специална диета но все пак се постарах да променя стария ми начин на хранене :). Работата ми е такава,че се прибирам късно и на следващия ден ставането ми е в 11.Така от около 6 седмици яденето ми е следното:11ч 4 яйца,2филиики черен хляб 1 домат,тръгвам към работата 2 ч кофичка кисело мляко и корнфлеикс: 3ч тренировка в офиса.. различни упражнения с 2 дъмбела по 15 кг и лост 20 кг:5ч 2ф черен хляб и някакъв колбас (салам,кренвирш) 19/30ч последно ядене..салата или някакви зеленчуци с 2 ф хляб.Сладкото съм го свел до минимум само мед си пиивам,газираното хич го няма в храненето ми.Алкохол 1 път на 2 седмици си отпускам душата с ракия или бира с приятели :).На 24г съм 172 висок 72 кг..целта ми е да изчистя мазнините около корема имам волята ама незнам дали съм на прав път.Чакам мнения :)

То и в Конрфлейксовете има сладко (захари), така че може да се окаче, и че не си го свел до минимум.
Диетата е леко странна, особено пък ако всичките ти храни са от магазина.
Лошото е, че след 5ч (което си превеждам като да е следобяд) ти имаш само 2ф хляб за храна. И правиш една огромна дупка до 11ч на другия ден, в който тялото ти изпитва недостиг на хранителни вещества, което му говори да пази мазнините.
Т.е. на първо време хапвай протеин и след 5ч, дори вкарай още хренания щом си лягаш късно, а после полека си оправи и другите с достатъчно протеини от качествени източници. Добре е и да вкараш и полезни мазнини. А въглехидратите са ти доста, но щом си решил че си подходящ тип за приемане на повече въглехидрати - ок, не ги пипай.

19.08.10
18:59

Ами да аз знам,че диетата е много грешна но с времето ще я оправя.Колкото до яденето четох,че последното ядене трбва да е до 19:00 затова ям тогава..иначе мерси за съвета ще вкарам още хранения по късно самоче незнам какви.

С преобладаваща белтъчна част ;)
Чел си, че не е добре нещо и го правиш. Супер. Но...не е добре за кое? За кой? За Брат Пит не е добре да си с Анджелина тая вечер, а за теб не е ли добре? ;)
То и шпек от магазина не е добре, но ако те нападнат бандити може да ги убиеш с него. Добре ли е шпек от магазина?
Скоковете са добре, но на въже, не от високи сгради. Добре ли е да скачаш?
Отвъд иронията може да си научил нещо ново.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 19.08.10 19:08.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1