кленбутерол и екдистен ?

Темата е заключена.

19.08.10
21:39

Здравейте на всички на 17 години сам и тренирам от близо 1 година и наскоро от 1 приятел разбрах за 2 доколко знам лекарства-екдистен и кленбутерол и намерих информация за тези суплементи и бих казал че съм очарован от това което прочетох за тях въпреки че при кленбутерола има някои нежелани реакции но е значително по малка в сравнение с жадната химия(мое мнение).Значи аз се интересувам може ли да ги взимам и двете и ако може ще помоля някой да ми предложи схема на приемане и на 2та продукта а и имам още 1 доста любопитен въпрос и той е : Има ли други такива подобни бих казал безвредни (тук някои може да поспори но това са приемливи стойности според мен) продукти защото ми се стори странно че такива лекарства които се препоръчват при лекуването на астма като кленбутерола се използват и при бодъбуилдерите ?
Това е.
Поздрави !

АН

19.08.10
22:10

http://i238.photobucket.com/albums/ff127/coredrill/double_facepalm_lg.jpg

www.gohard.org

Дали ще станеш повече мъж като се надрусаш?

Мнението беше редактирано от Анонимен на 19.08.10 22:11.

КК

20.08.10
02:20

Тва са най-големите боклуци - лайна, кото са измислени като лекарства, но като страничен ефект дават и желания фитнес ефект.. Точна па кленбутерола е пълна глупост, купи си един бърнър и ще усетиш повече

20.08.10
03:43

Тотална подкрепа за мнението на Камен.....

20.08.10
04:51

И може ли по по-дробно да обясните защо са пълни глупости че ми е интересно мнението ти и въпроса за схема си остава.
Поздрави!

Мнението беше редактирано от NoMercy313 на 20.08.10 04:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1