Подходящ бърнър

18.08.10
14:06

След като свалих рязко много килограми, започнах да се занимавам по-сериозно със фитнес и въпреки огромния напредък който имам, все още имам излишни мазнини на корема и долната част на гърдите. Тренирам 5 дни седмично с два дена почивка, като в тренировъчните дни правя около 15-20 минути кардио и по 30-40 в почивните, но от доста време не мога да постигна желания ефект.
Изчистих мазнините почти навсякъде другаде, но тези 2 зони (корема, и долната част на гърдите), просто не искат да помръднат или го правят почти незабележимо. Затова реших да се насоча към някой действащ бърнър и засега съм се спрял на OxyELITE Pro, тъй като от прегледаните теми във форума останах с впечетлението, че много хора са доволни от него. Въпреки това искам да се допитам до хората, които вече са го използвали, дали наистина има ефект от него и горе-долу какъв хранителен режим трябва да се спазва повреме на употребата му. Висок съм 183, тежа 72кг.

Мерси.

Темата беше редактирана от Stojyan на 18.08.10 14:29.

18.08.10
14:21

Действа да. Избери между него и новия Stimulant X. Ако ти е първи бърнер обаче избери нещо по-леко. Диетата НВД например.

18.08.10
20:40

казано от AlexK на 18.08.10, 14:21:

Действа да. Избери между него и новия Stimulant X. Ако ти е първи бърнер обаче избери нещо по-леко. Диетата НВД например.

А може ли да ми препоръчате някакъв бърнър, който да е подходящ за човек, който не е използвал бърнъри досега? Цената е без значение, важното е продукта да е 100% качествен.

18.08.10
21:52

Super cuts :) Въпреки , че аз до ся не съм използвал бърнер и са метнах направо на San Tight ма ше го видим как е ;)

18.08.10
22:47

А някакви мнения на хора използвали REDuction?  Гледам, че за разлика от ОЕП-то в него няма Йохимбин.
Също така искам да попитам има ли смисъл да се хвърлям на бърнъри, при положение, че нямам нужда от сваляне на много килограми (72см, 183см), а просто имам изявено слаби зони (долната част на корема и гърдите). Четох, че повечето бърнъри ти притъпяват апетита, което също не е от полза за мен, тъй като и сега ми е трудно да спазвам режима на хранене за моя ръст, килограми и тренировки.

19.08.10
06:24

PM версията за нищо не става, повече негативи , отколкото плюсове.

Погледни МAN Scorch и той няма йохимбе ;)

19.08.10
07:42

Според мен щом не си толкова мазен,ти трябва един енергетик и по-здрави тренировки.Нещо като STIZM….....макарче при мен не работи и на 20% при двоини дози :D

20.08.10
11:59

Аз пък съм в дилема между FYRE и OXY…

20.08.10
12:07

Oxy-то е бърнъра на лЕто 2010, какво се чудите :)

20.08.10
12:42

За едни лятото на 2010…..за други като мен може да е за зимата :D

20.08.10
14:36

казано от N’ataly на 20.08.10, 11:59:

Ако имаш чувствителност към стимуланти като кофеин и двата продтукта ще са ти силнички отначалото. Nutrex пуснаха специална женска серия Lipo 6 Hers разгледаи го моя приятелка е много доволна от него. Иначе ОXY-то е хит на 2010 на 3-ти ден съм и усещам, че има ефект, а за Fyre има достатъчно теми с положителни мнения за него, но мисля че ще са ти силнички м/у ОХY и Fyre, вземи Fyre поне на мен ми деистваше по-леко.

Мнението беше редактирано от cool`man на 20.08.10 14:37.

20.08.10
14:41

казано от cool`man на 20.08.10, 14:36:

казано от N’ataly на 20.08.10, 11:59:

Ако имаш чувствителност към стимуланти като кофеин и двата продтукта ще са ти силнички отначалото. Nutrex пуснаха специална женска серия Lipo 6 Hers разгледаи го моя приятелка е много доволна от него. Иначе ОXY-то е хит на 2010 на 3-ти ден съм и усещам, че има ефект, а за Fyre има достатъчно теми с положителни мнения за него, но мисля че ще са ти силнички м/у ОХY и Fyre, вземи Fyre поне на мен ми деистваше по-леко.

по принцип нямам,даже си прекалявам с кафетата и не ми действат никак “разтърсващо” :)  благодаря ти за съвета :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1