Хранителен режим за покачване на ММ !

20.08.10
18:19

Здравейте ще се радвам ако можете да ми помогнете с изграждането на хранителният ми режим за покачване на ММ !
В края на юни бях 72кг,но заминах на морето и там не можех да тренирам и сега съм паднал на 66- 67 КГ :(.Висок съм 184см. на 18г.съм.Ходя на фитнес 4 пъти и 4 пъти на самбо през седмицата.Режима,който съм си измислил не е пълен и искам да ми помогнете с избора на хрананата !

Закуска:150гр.овесени ядки с п.мляко 0.1% с малко мед и 4 яйца(един ден ям 2 друг ден 3 жълтъка)
Следващо: тук не знам какво да сложа
Преди трен.(фитнес):150гр.филе (пилешко или телешко) със 150гр.ориз (колко време след като изям това мога да пия азотния буустер?)
След трен: нещо сладко ? (банана)
Следобяд:Спагети 200гр или макарано на фурна
Преди трен.(самбо 18:30 ): тук също не знам какво
Вечеря(21:30) :риба + ?

Кажете ми и как да си разпределя пиенето на протейн,а за други хран.добавки чакам ноември месец тогава ще си накупя.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

20.08.10
18:55

ми кьв ти е азотния бустер? иначе 30 35 мин преди тренировка като преди тва поне 2 4аса не си ял нищо .. а за яденето яко протеин и вьглехидрати общо зето :Д аз ям на 4 4аса като между яденията вкарвам протеина—примерно 10 4аса ям 12 протеина ... гледай да има разтояния между яденията 4е да можеш да го усвояваш щото кел файда ина4е :д

АН

20.08.10
19:37

67 КГ .Висок съм 184см => азотен буустър, даже два си вземи, че няма да ти насмогнат на организма

20.08.10
19:42

всеки си преценява кво да зима и кво да прави ....

20.08.10
20:06

момчета да си купя добавки ми е най-лесно.Дайте ми съвети с храненията : (

20.08.10
22:26

УНБС-Ум няма бодибилдър става.
Хранителните добавки затова се казват добавки.АКо храната ти куца,само прите и времето си губиш.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.08.10 22:26.

21.08.10
06:52

казано от brusakch на 20.08.10, 18:19:

Здравейте ще се радвам ако можете да ми помогнете с изграждането на хранителният ми режим за покачване на ММ !
В края на юни бях 72кг,но заминах на морето и там не можех да тренирам и сега съм паднал на 66- 67 КГ :(.Висок съм 184см. на 18г.съм.Ходя на фитнес 4 пъти и 4 пъти на самбо през седмицата.Режима,който съм си измислил не е пълен и искам да ми помогнете с избора на хрананата !

Закуска:150гр.овесени ядки с п.мляко 0.1% с малко мед и 4 яйца(един ден ям 2 друг ден 3 жълтъка)
Следващо: тук не знам какво да сложа / 2 сандвича с пълн. хляб + месо + кашкавал
Преди трен.(фитнес):150гр.филе (пилешко или телешко) със 150гр.ориз (колко време след като изям това мога да пия азотния буустер?)
След трен: нещо сладко ? (банана)/ 2 банана/ мед + суроватка
Следобяд:Спагети 200гр или макарано на фурна / добави източник на протеин-месо/яйца/риба
Преди трен.(самбо 18:30 ): тук също не знам какво/ яйца + въглени
Вечеря(21:30) :риба + ? / някакъв източник на въглехидрат

Кажете ми и как да си разпределя пиенето на протеИн,а за други хран.добавки чакам ноември месец тогава ще си накупя.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Азот не ти трябва, вземи си хубав протеин и го пий след фитнес и самбо. Можеш и сутрин да го пиеш, а яйцата да останат за преди самбото. Успех !

24.08.10
11:47

режима си го съставих,но няма да го почвам още и ще ям когато ми се прияде .Та въпросът ми е мога ли да ям чушки с кайма(домашна телешка) и ориз(кафяв) като няма добавена никаква мазнина всичко е само варено : )

01.09.10
10:45

Мисля да вкарам режима и боб.Кога е добре да се консумира,мисля да го ям вечер ? : )

01.09.10
14:29

боб?:))) и за кво?

01.09.10
14:33

Бобеца си е читав източник на въглени, аз бих го ял вечер по обективни причини ;)

ами аз знам че вечер трябва да се ядът по-малко Въглехидрати .... а в боба има много би ли споделил какви са причините може и да има нещо ново което незнам за храненето  8-)

01.09.10
14:53

еми не просто така ми дойде и го казах за вечеря да го ям , какъв въглехидрат бихте ми препоръчали за вечеря след самбо тренировка вкъщи съм си около 21:30

05.09.10
20:09

след тренировка по самбо може ли да процедирам както при фитнеса да хапвам нещо сладко - мед или плод(банан/ябъка) ? пада се към 20:30 21:00 и в 21:30 съм вкъщи и ям твърда храна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1