BSN ?

20.08.10
13:17

Мисля септември да започна тоя цикъл какво мислите ?  2x Bsn nitrix 360 tabs , Bsn syntha-6 5.04 lbs , Bsn cellmass + 6 - 8 Хранения на ден :)

АН

20.08.10
13:45

Мерси, че ни уведоми. Нямаше нужда. Иначе евала, мн си як!

20.08.10
14:13

И какво мислиш, че ще направиш от тази стак?

20.08.10
14:14

казано от anonymous на 20.08.10, 13:45:

Мерси, че ни уведоми. Нямаше нужда. Иначе евала, мн си як!

Задавам си въпроса е момче  дали е добър цикъла или да ми препоръчате нещо друго ;)

20.08.10
15:45

Прави го като ти е мерак, Селмас 2 кутии ти трябват обаче ;)

20.08.10
16:06

ти явно имаш доста пари и никакви знания
за нитрикса до сега не съм чул нито един добър отзив
по-добре си вземи 2 кутии хубав азотен бустер
а селмаса въобще няма да го коментирам....изобщо БСН са ми една от особенно противните фирми - високи цени гръмки имена и бомбастични обещания за резултати......

20.08.10
18:33

казано от caihundrel на 20.08.10, 16:06:

ти явно имаш доста пари и никакви знания
за нитрикса до сега не съм чул нито един добър отзив
по-добре си вземи 2 кутии хубав азотен бустер
а селмаса въобще няма да го коментирам....изобщо БСН са ми една от особенно противните фирми - високи цени гръмки имена и бомбастични обещания за резултати......

x2
Абсолютно на едно мнение сме.

20.08.10
18:37

Незнам само какъв е смисъла от 2 кутии НИТРИКС. Най-много да стоиш по-твърд, но само докато го пиеш. Да не говорим, че е грозно скъп...

20.08.10
19:52

казано от Камен Каменов на 20.08.10, 19:45:

И аз да се присъединя към БСН-хейтърите, доста жалка фирма, единственият им ставащ продукт беше NO Xplode, но се погрижиха да го развалят и него.

Взимай напрао
fitness1.bg/jack3d/
fitness1.bg/all-american-kre-alkalyn-240caps/
fitness1.bg/scitec-whey-professional/

Пъти по-евтино и пъти по-добро :+) Успех!

Ко до кажа ....перфектния стак + милтувитамини

20.08.10
21:06

на тия им се точа от доста време
в момента съм на Нау Адам Вкапс и съм многооо доволен

20.08.10
22:40

ах къде е Вальо БСН–а сега,да видите какво защитаване и оправдаване щеше да падне :D:D:D:D:D:D

AN

20.08.10
23:12

Пълни лаици сте. Никои не е пробвал техни продукти ма понеже така чули и бързат да препоръчват. За това трябва да се търси съвет от реални хора а не аватари!

АН

20.08.10
23:26

Принципно форум системата е пълна галамация :)
От бсн съм пробвал cellmass и syntha, и останах доволен.

21.08.10
07:00

казано от Камен Каменов на 20.08.10, 20:51:

Е да :) Просто е написал определени продукти, затова и му пиша еквивалентни алтернативи

fitness1.bg/scitec-multi-pro/

Мноо добри :Х

И аз съм ги огледал, ама ми се струва странно да са на парите на Нау, която е далеч по-утвърдена фирма...

21.08.10
08:12

то тва е по-скоро от категорията на анимал пака

КК

21.08.10
10:10

От категорията на healthstore.bg/Super-Vitamin-Pak-30-paketa.html по-скоро :)
Пил съм ги тия и са най-добрите витамини, които съм пробвал (база за сравнение opti-men, adam, dymatize, ecogreen, vitmin), 1 пакет със слетренировъчното хранене (тоест се пият само в тренировъчни дни) и се усеща едно уникално отпускане, липсват ми много след лег-дей. Мулти про са същите като ISS и са добавени няколко доста скъпи суровини като рибено масло и 50мг CoQ10, за които така и така давам сума ти пари на месец и ще мога да си ги спестя поне вечер в тренировъчни дни. Никога не съм очаквал какъвто и да е осезаем ефект от виамини :)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 21.08.10 10:10.

21.08.10
10:19

Така ясно значи няма да си давам парите на вятъра :) та относно азотния бустер кои ще ми препоръчате и сле дприемаму ще остане ли ефекта или всичко ще се изпари след време :)

21.08.10
12:32

Какво време  .. то след 2 часа ефекта ще е изпарен .. :)

АН

21.08.10
14:35

казано от Камен Каменов на 21.08.10, 10:10:

От категорията на healthstore.bg/Super-Vitamin-Pak-30-paketa.html по-скоро :)
Пил съм ги тия и са най-добрите витамини, които съм пробвал (база за сравнение opti-men, adam, dymatize, ecogreen, vitmin), 1 пакет със слетренировъчното хранене (тоест се пият само в тренировъчни дни) и се усеща едно уникално отпускане, липсват ми много след лег-дей. Мулти про са същите като ISS и са добавени няколко доста скъпи суровини като рибено масло и 50мг CoQ10, за които така и така давам сума ти пари на месец и ще мога да си ги спестя поне вечер в тренировъчни дни. Никога не съм очаквал какъвто и да е осезаем ефект от виамини :)

Ми то вътре е целият В комплекс, ко няма да се отпускаш. Вземи 2 валериана и 1 невробекс, и ефекта ще е същият. Пък общата им цена излиза 25ст., ако не и по-малко.

КК

21.08.10
14:47

Усещам, че ги разбираш прекалено много и няма да споря :) Иначе като помощ от публиката ще ти подскажа, че В са водноразтворими и се изпикават неусвоените.

АН

21.08.10
15:05

Искаш да ми кажеш, че B комплекс от Super-Vitamin-Pak се усвоява напълно ли? Може форумулата им да е с депо, но пък за пълна абсорбация...
Нямам как да усетиш ефект от мултивитамини, освен ако няма ударна доза витамин С. Стига с тез нечовешките витаминчета.

Мнението беше редактирано от Анонимен на 21.08.10 15:05.

21.08.10
16:57

Добре де... Всички оплюхте БСН, но никой не каза : Аз пих нокс и не съм доволен. Скъпи са, но не може да ме убедите че не са ефикасни. Нитрикса не е сполучлив продукт. Какво мислите за епозина???? Не казвам че са от един клас. Когато за един човек средствата не са от значение бсн е една от най-добрите марки

Мнението беше редактирано от Fallen на 21.08.10 16:59.

21.08.10
17:09

@gips - BSN e SHIT.
Мога да го заявя след като съм пил - Synta 6, No Xplode, Nitrix . Gaspari - там съм пил цялата гама, всички продукти без Халдорол-а. ОТ някои продукти от Гаспари съм много доволен, от други - въобще.
BSN почива на стари лаври, влез в bb.com - там също всеки я плюе, особено No Xplode

22.08.10
21:45

казано от Aleksandar Marinov на 21.08.10, 17:09:

@gips - BSN e SHIT.
Мога да го заявя след като съм пил - Synta 6, No Xplode, Nitrix . Gaspari - там съм пил цялата гама, всички продукти без Халдорол-а. ОТ някои продукти от Гаспари съм много доволен, от други - въобще.
BSN почива на стари лаври, влез в bb.com - там също всеки я плюе, особено No Xplode

А ще ми предложиш ли нещо на Gaspari :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1