Мнения за този хранителен режим

21.08.10
12:08

Добър ден понеже съм нов в форума и може да имам някоя друга грешка отностно пускането на теми или като цяло спазването на правилата.

Така нека започна с това че съм 73 кг 177 см висок - тренирам в фитнес около 3 години. Преди бях 90 кг но след дълго време без тренировки всичко изчезна, започнах един режим за покачване на ММ и искам да събера няколко мнения относто това дали е добра или не. Дочух вскякави мнения от ” уж разбирачи ” но не са ми достатъчни. Дочух също че е много тежка и много мазнини се трупат, но това ще очаквам вие да го кажете...

1во ядене : Макарони със/без сирене  / литър вода /
2ро ядене : Ориз с пил. месо / литър вода /
3то ядене : 4-5 яйца /варени/ /лъжица мед /
4то ядене : Картофи / варени или печени /
5то ядене : Пил. Месо / 200-300 гр. / /нат. сок /
6то ядене : Риба / Морски дарове / / нат.сок /

Като не забравяме между тези ядения да има някои друг плод като банан, портокал , киви , ананас и др.

Знам че много хора ще се чудат как може да ям по 6 пъти на ден ?  Искам да подчертая че тук не опира до пари и време ... Има сичко само да е правилно ... :) Благодаря предварително на помогналите !!!

21.08.10
15:45

според мен никой няма да се учуди че ядеш по 6 пъти на ден,защото 90% от съфорумците ни го правят същото.Храненето ти е добре,но махни тези сокове.По-добре си прави фреш от истински плодове.

21.08.10
16:06

казано от dvstoqnov на 21.08.10, 12:08:

1во ядене : Макарони със/без сирене  / литър вода /       
2ро ядене : Ориз с пил. месо / литър вода /   Добре,гледай ориза да е поне 100гр. и пилешкото да е 150-200гр.   
3то ядене : 4-5 яйца /варени/ /лъжица мед /  довави 100-тина гр. сирене/кашкавал и махни меда     
4то ядене : Картофи / варени или печени /   добави месо,яйца и картофине поне 400гр.   
5то ядене : Пил. Месо / 200-300 гр. / /нат. сок /    вместо сок добави ориз,пълнозърнести спагети/макарони,картофи,овес 
6то ядене : Риба / Морски дарове / / нат.сок /    вместо сок варени картофи,ориз кафяв   
  Преди лягане може да добавиш извара 150-200гр. + маслини/захтин/ядки   

Нали искаш да качваш яж въглехидрати повече и белтъчини.

21.08.10
23:14

Благодаря за мненията найстина ще се възползвам от тях !! :)

22.08.10
12:20

А какво ще кажете за хляб-а ? Трябва ли да го има и ако трябва, къде и кога :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1