протеини от Гърция?

TW

04.04.05
17:23

искам да попитам, понеже не ми е проблем да отскоча до Солун (служебна кола с зелена карта), някой знае ли нещо по въпроса, там има ли магазин за суплементи, цени, как стои въпроса с митото и т.н. абе чудя се как да си взема по-евтин протеин на оптимум или нещо читаво, че като гледам цените в интернет ме хваща яд какви пари даваме ние тука, благодаря!

04.04.05
19:58

незнам човек ама имам чувството че  ако пренасяш креатинец бая ще те чанчат на границата докато обясниш че си от добрите :lol:

04.04.05
20:57

Аз си мисля, че само в Щатите е раят на евтините суплементи. Поне съм гледал цените на Италианските интернет доставчици на суплементи, защото мога да си уредя да ми  донасят добавки от Италия, но нещо цените не ми се видяха особено ниски и там.

05.04.05
02:06

Да не те отчайвам но цените в гръцко са бая солени сравнени с българските.

TW

05.04.05
09:15

[quote author=“SNS-BOURGAS”]Да не те отчайвам но цените в гръцко са бая солени сравнени с българските.

ok, благодаря за отговорите

05.04.05
21:11

Еми братле моят съвет ако не ти е проблем отиди там на място да видиш как стоят нещата току виж си извадил късмет  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1