21.08.10
18:55
Ако някой ги е ползвал и двете ще е най-добре : )
Целта е покачване на маса,не толкова прилив на енергия и тн
Е как са различен бе.....в една категория са ми.............при креатина :D
21.08.10
19:28
Gaspari Size on :)
казано от MaSTaH на 21.08.10, 19:28:
Gaspari Size on :)
x2 Бих пробвал и MAN Clout.
21.08.10
19:35
Различни категории добавки са.
IntraXcell е много силен бета аланинов продукт, а Green magnitude е креатинова матрица :)
Да де....ама смисъла да взимам Size On по време на НВД е никав,можеби ще се насоча към intra-та( пък и е 1/2 по-евтин)
21.08.10
20:26
не знам за Гриин Магнитюда но Интраексела не струва
вече 6-та седмица съм на Интраболик + Интраексел и да ти кажа от тях двете ще продължа само с Интраболика
А Гриин Магнитюда съм твърдо решен да го пробвам в момента в които ми свърши креалкалина
21.08.10
20:34
казано от caihundrel на 21.08.10, 20:26:
вече 6-та седмица съм на Интраболик + Интраексел и да ти кажа от тях двете ще продължа само с Интраболика
А Гриин Магнитюда съм твърдо решен да го пробвам в момента в които ми свърши креалкалина
Помпай си кре-алкалин, ако си доволен, на мен много ми харесва и хапченцата са некви супер готини, писна ми от тия прахове, нема ли напраат некви добавки за шмъркане!!
21.08.10
21:33
По време на НВД ме съмнява да сцепиш от ММ(защото в началото си написал само Маса),най-добре в тоя случай кре-алкалина според мен...аз съм го пил по време на НВД и останах много доволен...и определено при следващата ще присъства пак
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 21.08.10 21:36.
аз пък съм твърдо за гриин маг-а. това е единствената креатинова матрица от която съм усетил полза. кре-алкалин съм пил - ефект - никакъв, сайз-он съм пил - почти никакъв. пил съм няколко самостоятелни форми на креатин - ефект - около нулата.
казано от Камен Каменов на 21.08.10, 20:34:
Помпай си кре-алкалин, ако си доволен, на мен много ми харесва и хапченцата са некви супер готини, писна ми от тия прахове, нема ли напраат некви добавки за шмъркане!!
Ако знаеш майка ми как се ококори като ме видя да ги пия :D Представям си ако беше на магистрали :D
22.08.10
06:18
казано от Камен Каменов на 21.08.10, 20:34:
А Гриин Магнитюда съм твърдо решен да го пробвам в момента в които ми свърши креалкалинаПомпай си кре-алкалин, ако си доволен, на мен много ми харесва и хапченцата са некви супер готини, писна ми от тия прахове, нема ли напраат некви добавки за шмъркане!!
много съм доволен от креалкалина
хем в момента нарочно взех наи-евтиният на пазара - 240 хапчета 34 лв на Пийк
и пак ефекта е същият като и тоя с на Е Еф Екс
22.08.10
08:23
Аз съм за GreenMag ..