biogame =X

27.03.10
18:27

Пролетта дойде с кукуряк и минзохар..и излишна маса за чистене.Реших да опитам продуктите на biogame , защото нямах много пари за американски добавки.Взех си l-carnitine и протеин на дадената марка.Л-карнитина го изпих без да усетя някакъв резултат,протеина все още го пия.вчера след тренировка изпих 1 доза и отидх да се къпя по 1 време усещам как ми тече кръв от носа...днес същата работа,но доста кръв изтече.....треперех с часове , още ми се вие свят.
Реших да ви споделя това , защото това ще ми е за урок.
Вече събирам пари за нектар  и fat burner (fyre)

27.03.10
19:34

Аз като гледам,даже могат да се намерят аемиркански марки по-евтино от Biogame,не знам какво си искал да спестиш.

27.03.10
19:47

хахах тия Biogame , докато не уморят някой , няма да се откажат...

Не се занимавай с БГ добавки. Дано след години достигнат качеството на американските или европейските фирми и да можем да си ги позволяваме повече, но засега не стават.

АН

28.03.10
12:05

биогейм рулз ;) + тва често има подаръци в чувалите

28.03.10
12:08

Ще ви умори т’ва да си нон стоп в далавера.

21.08.10
09:57

казано от anonymous на 28.03.10, 12:05:

биогейм рулз ;) + тва често има подаръци в чувалите

това как да го разбирам? :D

АН

21.08.10
14:17

Произволно слагат подаръци в чувалите. Как да ти го обясня?

21.08.10
20:39

казано от anonymous на 21.08.10, 14:17:

Произволно слагат подаръци в чувалите. Как да ти го обясня?

Не щото не можах да свана какви подаръци точно. малко съм си рус и за тва :D

21.08.10
20:52

зоб братооооооооооооооооооооо зоооооооооооооооооооооооб

21.08.10
21:38

Много ми е чудно защо ще даваш пари за Нектар, при условие, че не можеш да си го позволиш перманентно?
Просто ще си купиш сносен протеин и ще изядеш 3гр. по - малко въглен днес и ще спестиш от космическата сума на нектара...

Мнението беше редактирано от alabalaa на 21.08.10 21:38.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1