21.08.10
21:17
Добър вечер на всички !
Проблемът ми е следният: Преди малко повече от месец забелязах, че ‘’перките’’ ми са със голяма разлика. Сякаш съм тренирал само едната страна на гърба. Звучи странно но сигурно и други хора са имали този проблем. Просто едната ми перка е по развита и дълга от другата.
Ако знаете кажете упражнения не като набиране или гребане с щанга, които натоварват целият гръб, а упражнения които се извършват с дъмбел примерно, за да наваксам. Ако се сещате други варианти споделете ги, или ми кажете някой упражнения с които да изравня двата мускула. Попринцип разполагам със щанга, дъмбели и ходя на лостове.
21.08.10
21:45
http://www.bb-team.org/gallery/134348/photo/5042/#axzz0xHMtnlvo
Да не е нещо от позинга?
Не е толкова фрапантна разлика - липсва ти маса, като покачиш няма да си личи.
Еми Мишо от твоята уста в божиите ръце, както казват хората но разликата си е по голяма от снимката ако трябва да съм искрен. Особенно като направя тази поза пред огледалото http://www.svetusliciireci.com/index.php?ctrl=content&actn=show_article&id=1173 просто се шашкам.
21.08.10
22:53
Като се набираш акцентирай върху другата. Разчитай на лявата, не на дясната. Някъде бях чел статия, че този контрол можеш да го постигнеш, като гледаш към изоставащата ти част, в случая - лявата ръка. Успех!
21.08.10
23:12
Само набирания и горен скрипец.
На фитнес не ходя и не разполагам със Скрипец само със щанга и дъмбели. Да правя ли гребане с щанга, гребане с дъмбел, мечка ... ?
21.08.10
23:20
Прави ги, но акцентирай върху лявата ръка. Гледай да товариш повече нея.
А къде каза че ти е развитата част?Аз лично не виждам такава.Стига си се вкарвал във филми а тренирай.
И недей слуша глупостите на някой хора да правиш Гребане с лост или Мечка акцентиране на лявата ръка.Това е невъзможно при изпълнение с лост.
Греабане с дъмбел е идеалният вариянт.Но според мен всички е в главата ти,тренирай и нея с подходящ брой повторения.
ПРави горен скрипец с една рька то е жестоко и много ефективно. С рькохватка за една рька сигурно имате в залата.
казано от vatman на 22.08.10, 23:25:
ПРави горен скрипец с една рька то е жестоко и много ефективно. С рькохватка за една рька сигурно имате в залата.
Чукча писател не читател нали знаеш ;)
Прави си гребане с дъмбел, ама започвай с по-слабата страна, и с нея прави 1 повт повече примерно.
На колко си години, ако си в пубертет е нормално.
Аз имам същия проблем с гърдите, лявата ми е по - голяма от другата, даже и зърната са ми различни лявото е по голямо.
Но се примирявам с това че съм в пубертет и като го отмина ще се оправи, но гледам да ги тренирам еднакво, та вече правя гърди само с дъмбели :)
на 15 годнини съм :)
Мнението беше редактирано от Krachoff на 23.08.10 16:57.