29.03.05
21:41
Здравейте,
Може да ви прозвучи малко смешно, но все пак... Решил сам да си купя креатин и да го пия един месец, възможно ли е обаче след това да кача доста килограми и костюма за абитуриенската ми да не ми стане, защото особено ризата ми е вталена :?: :D :D
И моля препоръчайте ми марка креатин на добра фирма на добра цена ( за около 200-250гр ) :?: :wink:
29.03.05
21:58
не вярвам за месец на креатин да качиш повече от 3-4 кила...после 10-тина дни след като го спреш ще свалиш 1-2 (изпикавайки ги). Не би трябвало да имаш проблем с костюма с 2-3 килца отгоре, пък и няма да ги качваш на талията всичките - каза че ще пиеш креатин, а не биричка :D
ЕДИТ:
може би Юнивърсал....имаха опковки по 160 и 300 гр
Ясно, аз говорех за ръцете да не вземат да пораснат много :D :D ? Пък ако не ще го почна креатина след бала :P
А като цена как излиза, 20-тина лева ще ми стигнат ли?
01.04.05
20:56
а бе хора кво ще кажете за креатина на BioTech ??? ония ден си взех 500гр. ??? я дайте по едно мнение? някой ползвал ли е? ае мерси! :?
Аз наскоро се наложи да отслабвам екстрено за да вляза в костюм и не те съветвам да рискуваш да се чувстваш дискомфортно в този важен за теб период. Най-вероятно няма чак толкова да качиш, въпреки че по принцип за добър ефект от креатина е добре да залягаш здраво и на храненето, което наистина може да ти стесни ризата.
Нищо няма да ти стане ако отложиш креатина с няколко месеца, по-лошо за теб е да трябва да минеш на голям калориен дефицит за да свалиш бързо, а така ще затриеш и ефекта от креатина в края на краищата. :D
01.04.05
22:12
Pars еми ясно де..мерси за инфото ама не разбрах само дали ми е добър изобра на креатин - BioTech ??? :roll:
02.04.05
17:58
[quote author=“Pitt_Bull”]а бе хора кво ще кажете за креатина на BioTech ??? ония ден си взех 500гр. ??? я дайте по едно мнение? някой ползвал ли е? ае мерси! :?
Да аз. Взех си 500гр за 39 лв. Доволен съм. :D Мисля че от всички той е най-на далвера (цена/качество)
03.04.05
09:43
der_meister ясно мерси! а иначе в дните когато почиваш взимаш ли пак или не !? и ако да по колко .. сигурно по 5гр ? 8)
Вземи си на Скитек Нютришън много е корав креатина и изобщо да не се притесняваш за килата.Я си представи така да се налееш че ризата напрао да са къса по шевовете а? Ще е егати манията особено на бицепса.Като перон на бала можеш да са напънеш и да скасаш ризката ще е много ефектно.хе-хе шегичка :lol:
Реших да отложа креатина за месец и половина. А този на Скитек Нутришън колко пари излиза за 200-250 гр, защото и други са ми казвали че е много хубав :roll:
Ами аз си зех 500гр. за 33 кинта ама има и 500гр. за 44кинти.разликата е че единия ти е американски а другия австрийски.Аз естествено зех американския (по-евтиния) иначе мисля че има и за 30лв. 300гр.абе зависи откаде си го земеш
12.04.05
23:28
FTF, а ти откъде си го взел толко тънко?
13.04.05
13:36
[quote author=“Pitt_Bull”]der_meister ясно мерси! а иначе в дните когато почиваш взимаш ли пак или не !? и ако да по колко .. сигурно по 5гр ? 8)
Да. :D