Търся помощ отностно упражнения за гърди

22.08.10
16:01

Здравейте отново, пиша пак понеже ме мъчи една мускулна група която видимо изостава от другите в тялото ми, гърдите. Използвах търсачката намерих много материал който ще ми бъде от полза, опитах се да комплектовам нещатата но не се получи съответно аз отново търся вашата помощ. От както се занимавам с фитнес съм забелязал че гърдите ми растат много много бавно другите мускули напредват но не и те.. Казаха ми да дигам с много тежко за да ги стресна и да започнат някаво развитие но уви. Ето и как ги тренирам...

Права лежанка - 4 х 10
Наклонена - 4 х 10
Дъмбели : Права и наклонена - 3 х 10 и на 2те
Флайс - 3 х 10

Засега е това, чувал съм също така мнения че даже съм ги претоварвал, но аз не усещам така ...

22.08.10
16:42

Явно не се вслушваш в чуждото мнение.Помисли си какви са ти резултатите.Задоволяват ли те?
Сега махни 2 упражнения или дъмбели или лоста,след това може и да видиш прогрес.

22.08.10
17:13

Не разбирам защо со пуснал темата в раздела за жените?
1.Започвай с полулег - именно горните гърди куцат на болшинството трениращи. 3-4 работни серии (преди това има няколко за загрявка);
2.Хоризонтален лег - същия брой серии
3.Флайс

Съветвам те да тренираш само с дъмбели и понякога с лост за разнообразие.

АВ

22.08.10
19:33

Бих добавил кросоувър и кофи, горните гърди може да ги правиш на смит машина за по-добър контрол и изолация.
Освен флайса и избутване на дъмбели от лег, наклон - равен.

04.09.10
11:19

И на мен гърдите ми изостават малко, но като се порових из нетЯ, реших малко да импровизирам, сега тренирам по следния начин:
# първи ден - гърди, корем
# втори ден - гръб
# трети ден - крака,
# четвърти ден - рамо, трапец, корем
# пети ден - ръце
# шести ден - почивка
# седми ден - почивка

Ето линк към програмта ми: http://www.bb-team.org/workout/1283/#axzz0yYdTJdyj

Та започвам първия ми ден с първото упражнение:

1. Повдигане на щанга от тилен лег. Първо загрявам с лоста, след това една серия с две петици, след това две десятки, след това две петнайски (две или три серии по 8/10 повторения) и може накрая с 2 двайски (една серия 6/8 повторения максимум)

2.Повдигане на дъмбели от полулег та и там загрявам и почвам с 10/15кг 3х8/10

3. Пек-дек там загрявам от 25кг някаде и стигам до 50кг две или три серии правя с 8/10 повторения

4. Включил съм си и още едно упражнение флайс но не с дъмбели а с въжетата (там където правим трицепс, ако се сещате) от 10кг загрявка до 25кг една две серии по 8/10 повторения.

Забелязах, че от флайса започва да ми се развиват отстрани гърдите !!!
Но сега мисля да сложа и Горната лежанка :|

09.09.10
05:48

Защо мъжете пускат теми в раздела за жени?  (dull)

10.09.10
09:34

казано от dance_girl на 09.09.10, 05:48:

Защо мъжете пускат теми в раздела за жени?  (dull)

Защото не е видял, че е в женския раздел, или просто е нов в сайта...

Мнението беше редактирано от MeGa_xXx на 06.03.11 11:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1