22.08.10
17:25
Коя марка извара ядете ? По принцип ям една обезмаслена не я знам как се казва в една голяма кутия е 400гр,но днес си взех на ЖОСИ и сякаш малко наслаждаше,някой пробвал ли я е ?
Ако ядеш тая дето аз бях пробвал един път(фитнес или нещо такова) ...успех.Аз карам на няква бракувана без етикет даже :D
Жоси не струва. В нея има растителни мазнини. Да не говориме че цената и е 4лв за килограм.
От изкуствените извари най-уважават Либена и Олимпуса. От по-евтините: Мероне и Пършевица. Маджаров съм пробвал и на вкус не е лоша, но за тия пари можеш да си вземеш на дедоти Либен.
Ако имаш пари за качествена извара може да имаш пари и за казеин(да направя и една реклама на хранителните добавки, понеже съм върл враг на изварата)
Мнението беше редактирано от Fallen на 22.08.10 17:43.
Е да ама Дядо Либен излиза колкото 1 доза казеин .
Аз ям насипна на Олимпус ,а когато няма Олимпус тогава ям Дядо Либен
оффф значи съм се набутал с тази извара :@ :@ . Не са проблем парите,но никъде не намирам тази на дядо Либен
Вече е с името “Фитнес”, поне така мисля. Но не струва, адски гадна на вкус е, старата беше супер яка. Иначе на олимпус е много вкусна, сиренето също е много хубаво (П:23гр., М:12гр.).