23.08.10
08:15
Няколко пъти като съм ходил на фитнес, съм виждал хора с дебели анцузи да правят кардио, когато навън е 35 градуса. Въпросът ми е дали има някаква разлика между бягането с фланелка с къс ръкав и анцуг или единствения ефект е дехидратация.
23.08.10
09:09
казано от Nightblade на 23.08.10, 08:15:
Няколко пъти като съм ходил на фитнес, съм виждал хора с дебели анцузи да правят кардио, когато навън е 35 градуса. Въпросът ми е дали има някаква разлика между бягането с фланелка с къс ръкав и анцуг или единствения ефект е дехидратация.
Въпроса ти е риторичен :)
23.08.10
09:16
Теоретично, може да се изгорята малко калории за да се охладиш, но явно са пренебрежимо нищожно количество.
Но хората като се потят и губят тегло и си мислят, че правят нещо :).
Ако ще и с грейки да въртят бясно колелото, не от облеклото ще свалят теглото. Ето ти го и римувано :)
това съм виждал да го правят състезатели, които трябва да влязат в категория и то бързо и с малко - изхвърлят водата и на кантара са добре. правеха го когато се очакваше да има допинг тест (евентуално) и не можеха да ползват диуретици. иначе е безмислено. оня ден бях свидетел как един юнак в залата, след като беше на път да колабира от топлинен удар, се качи на кантара и доволен обяви, че за 1 тренировка бил свалил 400гр :)
казано от FRANKO1 на 23.08.10, 13:56:
това съм виждал да го правят състезатели, които трябва да влязат в категория и то бързо и с малко - изхвърлят водата и на кантара са добре. правеха го когато се очакваше да има допинг тест (евентуално) и не можеха да ползват диуретици. иначе е безмислено. оня ден бях свидетел как един юнак в залата, след като беше на път да колабира от топлинен удар, се качи на кантара и доволен обяви, че за 1 тренировка бил свалил 400гр :)
400гр пот :)
пот ... ама се радва като дете на близалка .... друг е въпроса, че след 2 чаши вода, пак е на изходно положение ;)
казано от FRANKO1 на 23.08.10, 16:03:
пот ... ама се радва като дете на близалка .... друг е въпроса, че след 2 чаши вода, пак е на изходно положение ;)
Що не го черпи една вода? :D
26.08.10
17:10
махай тея анцузи и фанели ... гледай да се чувстваш добре те като видят че са смъкнали тегло не знаят че е от загубената вода а не от стопяването на мазнините
казано от Стоянчо на 23.08.10, 18:57:
казано от FRANKO1 на 23.08.10, 16:03:
Що не го черпи една вода? :D
няма да му развалям дребните радости в живота я :) има достатъчно време сам да се светне кое как става ;)