Съвет L- Carnitine или Fat Burner

DI

14.07.08
16:48

Здравейте уважаеми съфорумци :)
Това е моят първи пост след двудневния ми престой в четене на сайта и форума.
Накратко за мен:
17 години момче 186см 101кг.(до 15 ти юни бях 108 но свалям :) )
Никога преди не съм се занимавал с тренировки във фитнес зала (най-много лицеви опори коремни преси имам и два дъмбела по 12кг с който се правя че тренирам :))
Та реших от следващата седмица да започвам сериозна програма във фитнеса
Благодарение важната тема на Еmzo успях да си съставя добър хранителен режим (с който интересно как свалих 7 килограма за 1 месец без да тренирам 0_o) за което много му благодаря
Същината на въпроса ми е:
Тъй като гледам че най - тачени от вас са L- карнитина и Фат Бърнарите но в комбинация можело да се получи пренасищане с L- Carnitine понеже го има и във Burner - ите искам да помитам
Как е по добре L - Carnitine (на коя фирма)+Протеин(на коя фирма) или Fat Burner(на коя фирма)+Протеин(на коя фирма) да използвам?
Надявам се че не ви дразня (тъй като има много подобни теми) и ще се отзовете

Благодаря предварително!

14.07.08
20:10

Fyre (Syntrax) + EggWhite (или Caseinate) на Now ... Поне аз бих взимал тези.

DI

14.07.08
20:33

Благодаря за отговора! Да видим и другите спецове какво биха ме посъветвали :)

14.07.08
20:44

Fat Burner + L-Carnitine + Amino Acids - на някоя”популярна”вносна марка ;-)

DI

14.07.08
20:52

Olimp нали уж в качествените Фат Бърнъри се  садържал повече L Carnitine и ако взимам отделно чист съм щял да се прецакам :)
Или идеята ти е по лек фат бърнър със чисто или по малки дози от чистия?

14.07.08
23:34

Л карнитин - Now Foods
Аминки на - Now/Optimum/ISS
зелен чай - НАУ
рибено масло

15.07.08
13:15

казано от dobata на 14.07.08, 23:34:

Л карнитин - Now Foods
Аминки на - Now/Optimum/ISS
зелен чай - НАУ
рибено масло

Те т’ва е пърфект също.

DI

15.07.08
16:52

В краина сметка на това ли да се спирам?

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 15.07.08 16:53.

15.07.08
16:59

Нектар на синтракс(протеин) в случая е най-добрата алтернатива за тебе.

15.07.08
17:12

Карнитин ако ще правиш много кардио.Под много разбирай 5-6 пъти в седмицата.
За бърнър може да пробваш Super Cuts 3 или CUTS II, те са еднакви.

DI

15.07.08
17:17

казано от Владимир.Исикийски на 15.07.08, 16:59:

Нектар на синтракс(протеин) в случая е най-добрата алтернатива за тебе.

http://www.4fitnessbg.com/profile/nectar/
Леле мале какво описание! За първи път виждам толкова агресивна оферта :)

emzo - как мислиш този нектар в кобинация със карнитин дали ще върши работа? май накрая така ще направя..

16.07.08
07:49

emzo, това наистина ако е с 0 въглехидрат ке убие рибата у земята, бе!
Това за едно НВД ще дойде просто перфектно.

16.07.08
09:12

С 0 карбс е, но на повечето ви е точно там проблема, че избягвате въглехидратите.

DI

16.07.08
12:58

Днес говорих с едно момче което преди беше като мен (горе долу сходна физика имаме) тои е 2 години по голям от мен както и да е
Та тои е супер здрав и ми каза че е птиемал L - Carnitine и креатин на нутрим??? и до ден днешен си ги взима разчитал на това със повече повторения 3х12 хем да сваля мазнини хем да трупа мускулна маса.
Обаче незнам това здравословно ли е?? мога ли и аз да се закача за този вариант след като има толкова голям прогрес?

16.07.08
14:45

Аз лично в момента съм на нещо странно (както бях писал в една друга тема) - креатин + глутамин + протеин + НВД ... Чувствам се страхотно! Потя се повече от колкото с карнитина преди.

Иначе, емзо, не ги избягвам ама хич, сутрин 1 парченце шоколад (след тренировка), хапвам кашкавалче солидно (2,5гр.въгл./100гр., като изям едни 500гр. ...), сурватъчен протеин, + това почти не приемам храни които са без въглехидрати (извинявам се ама дори и в яйцата има), така че си набавям задължително 75гр. на ден. Като добавим и 7мия ден (ама не на Бог, ами от диетата ;) ), става супер. Ама айде че много се отплеснахме от темата!

16.07.08
15:28

Ами аз много точно се изказах, а ти си избрал “идеалните” карбс, особено тези от шоколада.
А тези от яйцата, протеин и др. не ги броя изобщо.

DI

16.07.08
15:32

Просто и ясно
Мога ли да взимам L-Carnitine с креатин или не? И ако не защо?

16.07.08
16:15

казано от emzo на 16.07.08, 15:28:

Ами аз много точно се изказах, а ти си избрал “идеалните” карбс, особено тези от шоколада.
А тези от яйцата, протеин и др. не ги броя изобщо.

Но се събират 75гр. и това ми е най-важното, шоколада е все пак 85% на Линдт. И съм в чужбина, така че вярвам на това, което е написано на опаковките.

@DiscoveryCold - според мен може, защо не? Пробвай и кажи резултата!

16.07.08
16:48

Стига да искаш.

16.07.08
17:39

казано от DiscoveryCold на 16.07.08, 15:32:

Просто и ясно
Мога ли да взимам L-Carnitine с креатин или не? И ако не защо?

Прости и ясно:
Можеш, ако е формула незадържаща вода - Кре-алкалин, СЕЕ и някои други.
Сега няколко въпроса:
1. На колко си години ?
2. Колко стаж имаш ?
3. Пил ли си досега креатин ?

Отговори ми, за да ти отговоря :Д

@Fittipaldi - няма значение къде си, и тук има Линдт.Важно е въглехидратите да са от “добрите”, тогава и 150 гр да изядеш няма да са проблем.

Мнението беше редактирано от emzo на 16.07.08 17:40.

DI

16.07.08
17:41

emzo пръвия пост виж :) вече имам 2 дена опит :)
С едно уточнение не съм висок и дебел а доста едър с големи кости :)

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 16.07.08 17:55.

16.07.08
18:41

Под “добри” предполагам имаш предвид с нисък ГИ?
А (просто от любопитство питам) ако е монохидрат креатина, какъв ще е ефекта от л-карнитина?

16.07.08
18:57

@DiscoveryCold,  нямаш стаж, а ди тръгнал за добавки да питаш.Ти нямаш още изградена тренировъчна дисциплина.След половин година се насочи към каквато и да е добавка.Сега организма ти ще работи на максимални обороти и НЯМАШ НУЖДА от добавки.КРАЙ.Няма какво повече да се коментира.

@Fittipaldi - да, с нисък до умерен ГИ.
Монохидрата задържа вода, аз поне не виждам смисъл от приема му при диета.Всичко е до психическа нагласа.Така или иначе с диетата идва спад в силата, аз съм се примирил с това.

16.07.08
19:36

@DiscoveryCold - според мен си вземи един Fyre сега, пий го до изчерпване на количеството, направи един месец почивка и след това почни с креатин и някакъв л-карнитин.

@emzo - мдам прав си за силата. А иначе ако човек гони релеф според мен креатина само ще пречи, но аз от диетите гоня премахването на подкожните мазнини. релефа не ме интересува толкоз :)

DI

16.07.08
19:52

Океи зимам го това Fyre и го засмуквам :)

16.07.08
20:05

Направи 2-3 седмици диета с кардио без бърнъра и тогава го почни.

DI

16.07.08
22:22

Аз обаче май наистина няма да давам пари напразно за хранителни.. мисля да инвестирам в още храна основно месо и салатки
към днешна дата съм 99кг както казах от 108 свалям само от самата диета от утре започвам с кардиото вероятно ще свалям още по бързо :)
Ето че имаше полза от темата ми инак вече да съм се нашил със 100-150 лева..
Благодаря че ме връзуми :)

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 16.07.08 22:23.

17.07.08
03:56

Всъщност, когато човек има излишни килограми, те се свалят бързо и лесно.Трудно става вече, когато имаш изградена мускулна маса и започнеш да я “релефиш”.Но с времето ще ги научиш тези неща.

17.07.08
05:22

казано от emzo на 17.07.08, 03:56:

Всъщност, когато човек има излишни килограми, те се свалят бързо и лесно.Трудно става вече, когато имаш изградена мускулна маса и започнеш да я “релефиш”.Но с времето ще ги научиш тези неща.

Мнннн дааааа. Тоя сикспак май ще ми вземе здравето ама кво да се прави - суета.....;)

DI

17.07.08
08:05

Аз имам сравнително големи но неоформени мускули надявам се с повече упражнения да се постегна :) инструктура в залата си мислеше че съм тренирал преди това а като разбра че съм бил само на лицеви опори удома остана като попарен :)
“никой не започва с 12 килограмови дъмбели при първата си тренировка” и ми даде някви малки 7-8кг които изобщо не усещам държа ли нещо или не..
май ще му тегля една... и ще си тренирам сам

17.07.08
09:46

и аз тия коремни мускули искам да ги изкарам, ама почвам да се замислям дали има смисъл! За какво са ми ;)

23.08.10
07:15

Здравейте ! Имам въпрос - тренирам вече бая време пия креатин монохидрат , сега направих цикъла два месеца да пия ,  сега чистя , та въпроса ми е има ли смисъл да си взема някои фат бърнер или Л - карнитин  Тъй като имам илзлишни мазнини . И идеята ми е да пия някои Фат бърнер със здраво кардио преди тренировка мисля че ще има резулатати. Моля мнения .

23.08.10
10:22

Ако продължиш тоя монохидрат няма(задържа вода)

23.08.10
14:50

Аха ем добре мерси :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1